A ninjától az androidig

2007. november 08. 14:05 - Csizmazia Darab István [Rambo]

A frissen megjelenő új termékekkel (ESET Smart Security biztonsági csomag, ESET NOD32 Antivírus 3.0) új arculatot is bevezet az ESET, egy gondolkodó androiddal próbálja a termékekbe épített, a proaktív védelemhez szükséges mesterséges intelligencia fontosságára felhívni a figyelmet.



Az android sem akármilyen, ugyanis azt a magyar Digic Pictures tervezte.
A Digic Pictures a magyar származású hollywoodi producer, Andy Vajna tulajdonában lévő Cinergi Interactive cégcsoport tagja és számítógép-animációs filmek, trükkök készítésével foglalkozik. A magas szintű, igényes munkákra specializálódott műhely a Terminator 3 forgatásában is résztvett.

Mostanában divatos lett az android, lásd a Google projektjét, de találkoztunk Johnnie Walker Androiddal és Philips Shavers Robottal is a YouTube oldalán.



A jelenlegi plakátokon, reklámokon látható kardos hölgy Michelle Lee, feketeöves kaszkadőr és színésznő, aki az ESET számára exkluzív fotósorozatot készített.

A kizárólagosság egyébként valóban fontos, mert ezzel el lehet kerülni az olyan vicces, véletlen eseteket, amikor két antivírus gyártó is, az ESET és a Panda egyazon grafikai elemet vásárol meg az interneten: példánkban az ESET partner oldalán és a Panda nyitólapján ugyanaz a kép van, csak tükrözve :-)



Az új termékekkel kapcsolatos arculatváltás Magyarországon várhatóan decemberben/januárban zajlik le.
Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása