A Myvip.com tagsága szőrös mellű?

2008. február 20. 15:38 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Sokféle kéretlen reklámlevél hullott már be a postaládánkba, de ez a mostani igazi unikum.  Egyedülálló alkalom kínálkozik, hogy végleg megszabaduljunk a zavaró mellszőrtől, bolond, aki könnyelműen visszautasítja ;-)



Ha eddigi életünk sivár volt, mert grizzly medvére hajazó mellszőrzetünk megkeserítette mindennapjainkat, sőt maszk nélkül mehettünk a búsójárásra, de ennek vége, itt a megoldás. Abba már bele sem merünk menni, mi legyen az ajándék testrész, bár annak a neve a levélküldő felmenőivel kapcsolatosan gyakran szóbakerül az ehhez hasonló spam levelek érkezése során ;-)

Mindenesetre a kép alatti szöveg a legaranyosabb:
"Ezt a levelet azért kaptad, mert a myvip.com tagja vagy." Hát ez világos beszéd, nemde?!
2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W Joe 2008.02.20. 16:41:13

Visszautasíthatatlan ajánlat!

SPY89 2008.02.20. 19:24:44

Hümm elgondolkodtató :D SPAM mert megérdemled :P egyébként meg nagyon idehesítő jelenség mindenféle fajta formájában! :/
süti beállítások módosítása