Nekem nyolc

2008. szeptember 15. 17:10 - Csizmazia Darab István [Rambo]

A mostani 2.1-es iPhone firmware frissítés mellé kaptuk az iTunes 8.0 programváltozatot is, amely néhány Vista felhasználó életét kékhalállal keserítette meg.

Az usbaapl.sys és az usbaapl64.sys meghajtó programok okozta problémákra egy újonnan kiadott iTunes adja a gyógyírt, ezt az egyszerűség kedvéért úgyanúgy 8.0-snak jelölik.

Az iPhone egyébként sok hasznos funkciót hozott, megjelent a magyar dátumformátum, magyarul beszél a GPS, végre megjött a hosszú ő és ű betű a kalapos ékezetes helyett, jobb akkus és 3G teljesítmény, és a háromgombos jelszóval lezárt nyitási trükk is a múltté lett.

Amin kicsit mulattam, az az volt, hogy a PCAdvisor cikkben reklamáltak, hogy miért nem egy újabb iTunes változat készült. Jó, értem én, abban is van logika, hogy két ugyanolyan verziószámú csomag nem jó, ha tartalmában mégis különbözik. Arra viszont nem gondoltak, hogy akkor a Help /Check for Updates ezt a frissítést érzékelné, és nem csak a pár ezer problémás Vista felhasználó, hanem minden egyes - sok millió - felhasználónak feleslegesen újra le kellene töltenie pl. egy 8.01-es 75 MB méretű csomagot, ami ugye azért mégsem lenne szerencsés.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása