Poénvadászat

2008. szeptember 23. 10:32 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Gyermekkorom egyik kedvenc újságja az akkori Füles volt, a klasszikus Zorád Ernő és Korcsmáros Pál képregények mellett mindenféle rejtvény is volt benne: mi a 19 különbség a két kép között, milyen hétköznapi tárgyat ábrázolnak a következő mikrószkóppal kinagyított tárgyakról készült fotók, és hasonlók. Most mi is rejtvényezni hívjuk a kedves Olvasót! :-)

Pár napja jelent meg a hír, amely arról számolt be, hogy bizonyos ASUS noteszgépekhez mellékelt CD lemezeken warez programok, serial számok, és egyéb "nem szokványos" és kevéssé legális holmik is megtalálhatók voltak. A cikk arról is beszámolt, hogy a cég annak rendje és módja szerint elnézést kért és részletes kivizsgálást ígért - mondjuk sok más lehetősége nem is volt ezen kívül.

A cikkhez mellékelt képet most mi is közreadjuk, élesszemű olvasóinknak adunk egy kis feladatot: vajon miért tartjuk ezt a képet annyira érdekesnek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása