Kedvenc kommentjeink

2009. március 03. 14:46 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Új rovatot indítunk, amellyel teljesen rendszertelenül, de sőt, ha és amennyiben, valamint annál inkább, és különben is ;-)

A Zs kategória című blogban bukkantunk egy érdekes posztra, amely a filmekben előforduló Kocka / Geek karakter sommás összefoglalóját adja, a figura jellemzőinek pontos és élethű leírásával. A poszt maga is érdekes, sőt magán a blogon is található ezenkívül számos további szórakoztató bejegyzés, mi azonban most mégis a ZSsablon karakter: A kocka technikus bejegyzés egyik kommentje miatt tűztük napirendre, következzen DrGenya hozzászólása:

Kedvencem: Függetlenség napja
Az öregedő kocka (micsoda szakítás a sablonokkal) a tök idegen lények tök idegen hardwerébe a tök ismeretlen op rendszerre valamilyen interfészen benyomja a rögtön flottul működő vírust, ami aztán az ezek szerint pángalaktikusan ismert halálfejjel hívja fel a csúnya földönkívüliek figyelmét, hogy oppá, baj van.
Tanulság, ha elindulsz leigázni a Földet, szerezz be előtte egy Chip Magazint, mert abban van ingyenes NOD32 :-D

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cworm (törölt) 2009.03.04. 12:01:46

Nem akarom védeni a filmet, mert szerintem is hülyeség ez a vírus dolog, DE:
Ne feledjük, hogy a filmben már kb 50 éve ott volt a birtokukban az idegen űrhajó, szóval volt bőven idejük tanulmányozni az azon futó oprendszert, hardvereket, stb.:D Más kérdés, hogy ez az öregedő kocka valszeg nem ismeri a Zblorg programozási nyelvet, úgyhogy ebben az esetben ezen a ponton bukik a film.:)

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2009.03.10. 13:45:01

A Föld leigázására lehetőség van még PC World magazinnal is, hiszen abban is van ingyenes NOD32 ;-)

hatR 2009.03.24. 10:25:13

na, majd tudjuk akkor, hogy igazabol az eset, es az ingyenes probaverziok miatt lettunk leigazva :)
süti beállítások módosítása