Graffiti party Moszkvában

2009. július 16. 15:42 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Van egy hely Moszkvában, ahol legálisan és szabályszerűen lehet a falakra pingálni. Egy minimális összegért kapunk egy területet, és ott aztán szabadjára lehet engedni a fantáziát.

Kedden egy olyan baráti társaság gyűlt itt össze, akikben az a közös, hogy valamennyien az ESET vírusvédelmi programjának értékesítésével foglalkoznak. És mi más lehetett volna a kiválasztott téma, mint az ESET Smart Security Androidja. A csapatból ketten igazi profik voltak, a többiek életükben először csináltak ilyesmit.

Következzen hát a lépésről lépésre megörített munkamenet, a festmény elkészítése nagyjából kettő és fél óráig tartott. Köszönjük Andrejnek a képeket, és ezúton gratulálunk az alkotóknak!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása