Hordozható Threat Center iPhone-ra

2010. augusztus 24. 08:15 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Megjelent az ESET ingyenes alkalmazása az App Store-ban, amellyel naprakész vírusinformációkat, Randy Abrams podcast bejegyzéseit, a vírusvédelmi cég munkatársainak Twitter, Facebook és Youtube üzeneteit kísérhetjük naprakész figyelemmel.

A iPhone-ra készült programot a "threat center" vagy "antivirus" szavakra keresve találhatjuk meg az iTunes felületén, és ingyenesen telepíthető. Az alkalmazás augusztus 21. óta érhető el angol nyelven.

Segítségével a fent említett információkon felül biztonsági tippeket, termékinformációkat is olvashatunk, nézegethetjük a Threat Center világtérkép pillanatnyi helyzetét, Malware reportokat hallgathatunk meg, illetve az aktuális, friss céges blogbejegyzéseket is egybegyűjtve kaphatjuk kézhez okostelefonunkra.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása