BÚÉK 2011!

2010. december 30. 17:45 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Itt a Szilveszter előtti utolsó nap, megnézzük antivirus blogunk idei legnézettebb posztjainak Top 5-ös listáját, és közben emeljünk poharunkat húsz forintról huszonötre.

Végigtekintve a statitisztikán, az alábbi cikkek kapták a legnagyobb figyelmet 2010-ben.

  1. Cenzúrázzák az SMS üzeneteket
  2. Tíz gyanús jel, hogy zombi-e vagy
  3. Mivel nyissunk meg PDF-et?
  4. Minden, amit a privacy-ról tudni akartál... II. rész
  5. Deaktiválták a Facebook hozzáférésünket

Búcsúznak az Óévtől a blog szerkesztői, tanácsadói testülete, a teljes jogkörrel felruházott igazgatótanácsi tagság, valamint a felügyelő bizottság, és a felügyelő bizottságot felügyelő bizottság tagjai: Barkács Pajtás, Broáfka Abgeschtürczen Ottokár és Kovács N. Brezsnyevke. Év végi válogatásunkban első helyen néhány felejthetetlenül emlékezetes nevű internetes WiFi elérés szerepel, majd az igényes szórakoztatás jegyében további intellektuális képgaléria következik alant.

Zárásként pedig megköszönjük az idei figyelmet, és vírusmentes Boldog Új Évet Kívánunk minden Kedves Olvasónknak az alábbi két viccel és egy videóval!

"Lány és fiú beszélgetnek. Kérdezi a fiú:
- Mi a foglalkozásod?
- Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked? - kérdez vissza a lány.
- Ács."

"Egy szőke pszichológusnő az iskolában kap állást. Rögtön az első nap meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában. Odamegy hozzá és megkérdezi:
– Jól érzed magad?
– Jól.
– Akkor miért nem futkározol a többi fiúval?
– Mert én vagyok a kapus..."

És a videó:

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása