Csak Húsvét

2011. április 22. 21:00 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Semmi komoly mélyenszántó nem következik, egy gyors örömhír valamint egy nyúlfarknyi  köszöntő lesz a mai napra rendelt program.

Komoly aggodalomra adott okot, mikor pár napja hírét vettük, hogy Moszkvában elrabolták Eugene Kaspersky húsz éves fiát, és 3 millió euró váltságdíjat kértek érte. Bár semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot az elrablók kilétéről, a félsz azért ott bújkált mindenkiben, mert még egy esetleges fizetés sem ad garanciát hasonló esetekben arra, hogy biztosan élve viszontlássák a túszt.

Annál nagyobb volt a megkönnyebbülés, mikor három nap elteltével kiszabadult, és az ismeretlen összegű váltságdíj kifizetése után újra családja körében lehetett Ivan Kaspersky. A szakma minden képviselője nevében ezúton is gratulálunk a szerencsés kimenetelű végkifejlethez.

Ezek után már nem is szaporítjuk tovább a szót, hanem minden Kedves Olvasónknak Boldog Húsvéti Ünneket Kívánunk!

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása