Előadókat vár a Hacktivity

2011. május 31. 09:45 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Kelet-Közép-Európa legnagyobb hackerkonferenciája - ez a szó illik az eseményre, amely idén összel is megrendezésre kerül a szeptember 17-18.-i hétvégén.

A következő témakörökben biztosít lehetőséget jelentkezőknek klasszikus előadásokra, vagy pedig akár gyakorlati workshopra is: mobil eszközök sérülékenységei, hardver hacking, telekommunikációs hálózatok támadási vektorai, hálózatbiztonság, operációs rendszerek biztonsága, böngésző alapú támadások, visszaélés közkedvelt alkalmazásokkal, adatbázis biztonsága, szerver hibáinak kihasználása, üzleti alkalmazásokból információgyűjtés, rosszindulatú mobil kódok, hacking eszközök, információs háború, hacker szubkultúra, social engineering, digitális kriminalisztika, adatvédelem, szellemi tulajdonnal összefüggő kérdések.

Ha szeretnél előadni a Hacktivity 2011 konferencián, akkor pályázatod küldd el június 10-ig a cfp@hacktivity.com címre! Minden további részlet a hivatalos honlapon olvasható. Viszlát szeptemberben!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása