AIDA64 nyereményjáték

2012. szeptember 18. 10:03 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Ha valakinek nagyon régi Win9x-es számítógépe van, vagy netán rettentő sok a tárhelye, esetleg kilométer hosszú a Startup listája, annak érdemes lehet játszania, mert értékes nyeremények várnak rá.

Aki ismeri, tudhatja, az AIDA64 Extreme Edition felismeri akár a 20 éves PC-alkatrészeket, és mindehhez még telepíteni sem szükséges, de természetesen vadonatúj gép esetén is sikeresen azonosítja be a különféle részegységeket. Ezúttal játékra invitáljuk a nagyközönséget, több különböző kategóriában is lehet indulni. Az egyik ilyen "Magyarország legöregebb windowsos PC-je". Ha valakinek ilyen elavult architektúra ketyeg az asztalán, netán pincében-padláson őrzi, érdemes azt előkotornia.

Ugyancsak érdekes lehet, ha kiemelkedően sok (PATA/SATA, USB, Firewire, Thunderbolt stb.) tárkapacitással rendelkezik számítógépünk. Ha pedig netán miénk a világon a leghosszabb Autorun lista, úgy szintén érdemes lehet indulni a játékban.

A nevezés menete minden kategóriában hasonló: futtatni kell az AIDA64-et és be kell küldeni a készült riportot, képernyőképet, fotót. A nevezésről minden részlet megtalálható itt: http://www.aida64.hu/files/dokumentumok/AIDA64 - CHIP Nyeremenyjatek.pdf A beküldési határidő: október 2.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása