Madonna muszlim lett

2009. május 28. 19:46 - Csizmazia Darab István [Rambo]

A sztárokkal annyi minden történik, vagy ha éppen nem is történik semmi, akkor pedig egy rakat hülyeséget összeírkálnak róluk, hogy a hír hallatán szempillánk sem rezdült: talán még igaz is lehetne. Mondjuk a Madonna fanok talán kattintanak, esetleg elmerengenek, hogy "No persze, majd pont a kínaiak fogják ezt nekünk bejelenteni" - nem tudhatjuk.

Lassan akár egy komplett tankönyre való is összejön a social engineering, és az elmés e-mail küldözgetés témaköréből, ráérő időmben majd konzultálni fogok Csernus doktorral, és lehet, hogy összehozzuk a nagy művet ;-) A fejemet mertem volna tenni már elsőre, hogy hamis a hír, az ilyenekről inkább a Blikkből, Story Magazinból és egyéb szaklapokból szokás tájékozódni, és nem Altidor B. Kristy kéretlen elektronikus leveléből.

A linkek persze az unalomig ismert kanadai gyógyszerész oldalakra visznek. A Super Size Me következő epizódjában (Return of the Hamburger) már valószínűleg nem csak Jézus Krisztust és az amerikai elnököt nem fogják felismerni az óvodások és a felnőttek, de még a McDonalds bohóc fotójánál is "hőő, hát ez a tag meg itten kicsoda?" félmosoly várható. Egyedül a gyógyszerész néni és a gyógyszerész bácsi lesz 100%-os arányban felismerve , hiszen "ők azok, akik feltűnnek, bármire is kattintunk a számítógépen" :-)

A többit már tényleg csak kiegészítésképpen mutatjuk, hiszen van itt kérem "rafiniren", ha valaki éppen nem bukik Madonnára, van még egyéb muníció is a tarsolyban: meleg party mészárlással, legutóbbi levelünk hibás küldésére való hivatkozás, hihetetlen pénzkereseti lehetőség (a szó szoros értelmében;-), ingyenhitel, stb. - ki mire gerjed. Lehetne akár "Enrico Palazzo elénekli a Himnuszt csak most, csak önöknek"  is ;-)

Elsőre talán az is elég lenne, ha emberek úgy gondolkodnának, hogy van nekem bármiféle dolgom kínai weboldalon? Hogy persze hogy nincsen? Hát akkor meg mit keresek én itt és miért kattintok? Ne adjunk magas labdát a legújabb kártevő verzióknak, exploitoknak vagy csak a felesleges idő és erőforrás pocséklásnak. Az ősi testépítő igazságot jól kiforgatva: "Az vagy, amire rákattintasz!" Addig is ajánlunk egy kis olvasnivalót a témában az US CERT jóvoltából.

5 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S. Annyi 2009.05.28. 23:20:12

Zsidó már volt, most muszlim. Lesz majd buddhista is, de lehet, hogy néger?

2009.05.29. 00:15:14

sose volt igazi zsidó, ugyanis betérése nem igazi
a reform betérő se betérő és a kurva anyját aki ennek ellent mond!

Ленина · http://szanalmas.hu 2009.05.29. 00:40:08

madonna egy ribanc.
és a gurva annyát aki ellent mond.. :)

I-brahi 2009.05.29. 07:27:21

OFF:

Az MTV meg akarja szüntetni a a Tűzvonalban című sorozatot. Ne hagyjuk. Írd alá az alábbi petíciót!

www.petitionspot.com/petitions/tuzvonalban
süti beállítások módosítása