Ja, és a weboldal is új lett

2010. május 03. 09:47 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Új funkciókkal felruházott, nagyobb teljesítményű verziókat adott ki a NOD32 Antivirus rendszerből és az ESET Smart Security biztonsági programcsomagból az ESET. A cég emellett megújította a vállalati felhasználók számára kidolgozott ESET Remote Administrator távadminisztrációs alkalmazást is.

A vállalatok számára központosított karantén kezelést, míg az otthoni felhasználóknak még gyorsabb víruskeresést és még hatékonyabb böngészés közbeni védelmet kínál az ESET NOD32 Antivirus új, 4.2-es verziója.

A vírusirtó nagy testvéreként számon tartott, a vírusvédelem mellett tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó ESET Smart Security 4.2-es verziója mindezen kívül továbbfejlesztett tűzfalas védelmet nyújt a vezetéknélküli hálózatokban, vállalati környezetben pedig képes a megbízható hálózatok azonosítására, valamint az ezekhez tartozó tűzfalprofilok kezelésére.
 

A vállalatok számára a két új programverzió mellett fontos, hogy megújult az ESET Remote Administrator alkalmazás is. Az új, 4-es verzió a már eddig megismert távmenedzsment és monitorozási funkciók mellett támogatja a központosított karantén menedzsmentet, valamint megkönnyíti a kliensek csoportosított kezelését és Active Directory szinkronizációját.

A szoftver emellett lehetővé teszi a platform független távadminisztrációt, így az ESET Remote Administrator új verziójával menedzselhetőek az ESET hamarosan megjelenő OS X és Linux alapú szerver- és kliensvédelmi megoldásai.


A most bejelentett új termékverziókra az érvényes licenccel rendelkező felhasználók díjmentesen térhetnek át. A termékek mellett ugyanakkor megújult az ESET magyarországi honlapja is.

Az új weboldalon mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók több információhoz juthatnak hozzá. Így például nemzetközi víruslaboratóriumok független teszteredményei alapján összehasonlíthatják a vírusirtó rendszerek teljesítményét, illetve esettanulmányokon keresztül is megismerhetik az ESET szoftvereinek működését.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atko 2010.05.03. 12:52:47

Gratula! Nagyon tetszik a nyomozás!
süti beállítások módosítása