Harry Potter és a Voccs Onlány Frii

2010. november 18. 14:50 - Csizmazia Darab István [Rambo]

A rendre megjelenő új Harry Potter filmek mindig jó aktualitást és táptalajt adnak a kártevő terjesztőknek, csalóknak; a felhasználók szemszögéből viszont mindez úgy látszik, soha nem tanulnak semmiből. Pedig a vadonatúj mozikat sosem a Google találatok fogják tálcán kínálni ingyér.

A Websense vizsgálatai alapján a Google találatok egyenesen egynegyede visz kártevővel fertőzött weboldalra. És nincs ez másként a Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. esetében sem. Most éppen nem kodek trükközés van, hanem van helyette egy minőségi IQ teszt nyeremény, sügér-e vagy - kérdezik az ukrán IP címről.

Az angol nyelven az a tétje, hogy megnyerjük-e az iPadet: vajon meg tudjuk-e válaszolni azt a fogós, ravasz keresztkérdést, hogy ki az Apple társalapítója: A. Steve Jobs vagy B. Bill Gates. Uhh, hát ezt azért nehéz így kapásból fejből rávágni, az Árpádházi királyok, Duna hidak nevei folyásirányban, az aranycsapat tagjai - az még hagyján, de hogy még ezt az ismeretlen Apple-s tagot is hogy lehet séróból megjegyezni, az egy kész rejtély. Nem vagyunk polihisztorok, így muszáj lesz valahogy kinyomozni, felhívni a telefonos Tudakozót vagy egyenesen a Google és Wikipedia oldalakon utánanézni ennek a furmányos válasznak ;-)

Az angolhoz hasonlóan a magyar oldalon is nyereményjáték fogad bennünket survey helyett. Úgy látszik angol óra helyett elmentek nekik otthonról, vagy meglazult egy deszkájuk.

Itt vajon mi óv meg bennünket attól, hogy ellenségeink begépeljék mobilszámunkat?

 

A magyar módi a "felmérésre", "ellenőrzésre", sőt szabatosan fogalmazva a gaz spambotok és spammerek a mozi stream ellopását megakadályozandó biztonsági lépésként mi balkáni gyökerek fizessünk elő egy emeltdíjas hollandiai szolgáltatásra: 500Ft/SMS, 6 SMS/hét. Jó hír, hogy az egész lezajlik röpke 2011. január 31-ig, így a watch online free nem is kerül többe, mint lássuk csak, az annyi mint, köbgyök per anyád a négyzeten, 3000 HUF hetente, az összesen tíz hét, hehe: barátilag mindösszesen alig 30 ezer HUF.

Ennyiért pedig igenis megéri megnézni egy igazi jó filmet, pláne ingyen és online, ezt nem vitathatja senki :-)

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása