Nyolcadik Advanced+ a tarsolyban

2012. december 03. 10:48 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Az ESET nyolcadik alkalommal nyerte el a NOD32 Antivirus programmal az “Advanced+” elismerést, illetve a független teszt szakértő, az AV-Comparatives legutolsó vizsgálatában megkapta az Approved Corporate Product díjat az ESET Endpoint Security termékért.

Az ESET NOD32 Antivirus tízből kilenc kategóriában a legjobb "nagyon gyors" minősítést érte el. A teszt folyamán a rendszerek kulcsfontosságú funkcióit tették próbára, úgy mint: fájlmásolás, fájl letöltése, alkalmazások indítása, fájlok archiválása/kitömörítése, program telepítés/eltávolítás illetve médiafájlok konvertálása/formátumok közti átkódolása.

Az AV-Comparatives háromszintű rendszerben osztja ki díjait: “Standard”, “Advanced” és “Advanced+”. A termékek rangsorolása érdekében, a számítógépes rendszerre vonatkozó minden funkciójukat, hatásukat összehasonlító módszerekkel alaposan megvizsgálják, és termékek ennek tükrében kaphatják meg az "Advanced+" elismerést. Az ESET NOD32 az elérhető 200 pontból 187.7 pontot szerzett, ezzel megelőzve 18 másik versenytárs termékét.


2012. októberében az AV-Comparatives éves Business Software szemléjében tesztelte az ESET Endpoint Security és ESET Mail Security termékeket. Az ESET elnyerte az Approved Corporate Product díjat, és a szervezet többek között az üzleti szoftver nagyon letisztult és egyszerűen kezelhető felhasználói felületét emelte ki. A tesztelés alatt a szervezet célja az volt, hogy az ESET Remote Administrator használatával megvédjék saját Small Business szerver hálózatukat, ehhez az ügyféloldalon az ESET Remote Administrator konzol az ESET Endpoint Security programot telepítette és kezelte, míg a szerverre az ESET Mail Security program és a távmenedzsment szoftver szerver része került telepítésre. A Corporate jelentését részletesen itt olvashatjuk el: www.av-comparatives.org

Emellett az Endpoint Security (Windows 7 64 bit platformon) és az ESET NOD32 Antivirus Business kiadása (Mac OS x platformon) kimagasló eredményeket ért el a legutolsó ICSA Labs Anti-Virus Program tesztjén. Mindkét alkalmazás 100%-osan megfelelt az Extended WildList1 felismerési arányra vonatkozó követelményeinek. A tesztelést az igen szigorú "Anti-Virus Desktop/Server Detection Criteria 4.1" előírásoknak megfelelően és a WildList Organization International 2012. augusztusi kártevő készletének használatával végezték.


Eközben észrevétlenül túlfutottunk még egy másik jeles évfordulón is, amennyiben még szeptember közepén öt éves lett a blogunk. Ennek örömére felvázoltuk és összefoglaltuk hírcsatornáink rövid történetét a mellékelt grafikán, hol és mióta számolunk be a veszélyekről, kártevőkről, hányan néztek minket no és persze az is kiderül, hogy visszanézve melyik poszt volt a legolvasottabb ever :-)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása