Lesben áll egy cáááápa, hajajaj

2007. szeptember 28. 19:15 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Semmi különös, nem buggyant meg a blog tulajdonos, és egyáltalán nem ezért dudorászik Neoton slágareket :-)

A mai post ugyanis egy érdekes Index cikket szeretne ajánlani, amely tartalmában mintha egy Hacktivity workshop lenne, a Shark nevű trójai  készítő programot próbálta ki és mutatta be a szerző a borzongó nagyérdeműnek. A cikk címe is igen kifejező: A hülye is tud vírust írni.


A rettegett vizibestia nyitóképernyője

A történet úgy kerek, ahogy van, én már csak minimális kiegészítést, apró észrevételeket tennék hozzá. Az eszközt sajnos valóban nem túl nagy fáradtsággal meg lehet találni a neten, igaz a készítők weboldalát időközen kivonták a forgalomból. A bemutatott program valóban lenyűgöző, jelszólopástól kezdve a kifényképezett képernyőképeken át a rögzített audio adatfolyamokig UPX csomagolással - van itt minden, mint karácsonykor.



A NOD32 szépen teszi a dolgát, a cápát fel lehet sem telepíteni  bekapcsolt antivírus mellett



Azt mindenképpen szerettem volna ellenőrizni, mit jelez a víruskereső egy elkészült kártevőre


Még egy apró érdekesség: az Indexes cikkben említett YouTube videóban egy pillanatra felvillan (direkt vagy véletlenül?) egy IP cím, és amit már az előadó kiejtésből is lehet sejteni, a film készítője nagy valószínűséggel angol (United Kingdom) illetőségű.



Idősebbeknek és katonaviselteknek érdekes lehet a cikkíró személye is, aki nem más, mint Hancu a legendás Commodore Világ csapatból :-)
Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása