Legyen Ön is milliomos!

2007. november 21. 09:24 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Ha eddig valamilyen ok miatt rejtve maradt volna előttünk a titokzatos módszer, mellyel az aranykarkötős, Longines órás, Ferraris milliomosok táborához egyszerűen és könnyedén csatlakozhatunk, úgy most lehull a lepel, és kitárhatjunk elménket. Így kell a 100 leggazdagabb magyar következő kiadványába bekerülni.



A kényesebb izlésűeknek talán ellenükre lehet, hogy a csodarecept egy kéretlen levélben érkezik, nem fizettünk elő, és nem is iratkoztunk fel álomvalóra-váltó hírlevélre. Talán a sors vagy egy titkos jóakarónk irathatott fel a listára - legalábbis ezt mormogjuk magunk elé a bajszunk alatt. Bár eddigi tapasztalatunk alapján a milliomosok közül még a legperverzebb sem ingyenes webtárhelyen osztotta az észt, azt már végképp nem értjük, mi viszi rá, hogy másokkal is megossza a titkot, ha ő maga már kőgazdag, és a varázsmódszerrel kereshetne még többet is? Talán csak nem új balekokra van szükség a rendszerben? Irány pénzkeresés, megyünk a http://penz.freebase.hu/ weboldalra.



Induljon a banzáj, épüljön a piramis, ami persze az oldal készítője szerint nem az, hanem teljesen legális. Mi szánalmas átlagemberek viszont úgy szeretünk pénzt keresni, hogy ne azzal kezdődjön a dolog, hogy még mi fizessünk.



Az instrukciók olvasása közben reveláció erejű felismerés hasít belénk: egy régóta kínzó kérdésre - Ki küldözgeti ezt nekem? - hirtelen ölünkbe hull, megkapjuk a választ. Többezer kiküldött levél, hát "Nem nagyszerű ez?" teszi fel a kérdést a weboldal készítője? De, rettentően pazar, teljességgel el vagyunk alélva a gyönyörűségtől.



Ejnye no, hát szabad itten kérem kishitűen kételkedni, mikor H. J. Moines, Mitchel Wolf és Charles Morris szerint is ez volt életük legjobb befektetése?

A megtévesztésekkel kapcsolatban, azok gyökerével, a csalók gondolkodásmódjával igen színvonalasan foglalkozik Nemere István: Szélhámosok könyve. Aki elolvassa, nem csalódik, remekül szórakozik, és az olyan levente trükköket sem fogja bevenni, mint az áldetektívek áljelentései.

Most befejezem a cikket, mennem kell, ugyanis egy kedves nigériai ismeretlen emailben ajánlott egy nagyobb összeget, ha én előtte küldök neki pénzt, ezért most szaladok a postára ;-)
1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobek i Lolek 2007.11.21. 12:44:20

Az ilyen gyökereket kéne a rendőrség-bsa és hasonló ingyenélőknek baszogatnia, nem azokat akik letöltötték a terminátor 43-at valamelyik fáljcserélőn keresztül.
süti beállítások módosítása