Obama szexkalandjai

2008. szeptember 11. 17:25 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Semmi sem állandó, kivéve a változást. Erre az axiómára máris rábólinthatunk, megfejelve azzal, hogy nem lehet olyan lehetetlenséget kitalálni, amire aztán mégis ne kattintanának bőszen a túl kíváncsi megfertőzhető számítógéptulajdonosok.

Michael Jackson és ET közös gyereket szeretne! Hát persze! Ki tette a nyomravezető lószőrt a bárszekrénybe? A jó moszkvai nénikéd! Megette saját lábujját a hűtőszekrénybe zárt csecsemő! Arghhh! Barack Obama szex videója ukrán lányokkal! A beteges fantáziájú spammelőknek semmi sem szent, nincs az a blődség, amiben ha fantáziát látnak, fel ne használnák a kártevők, kémprogramok terjesztésénél.

Most Obama sex video!!! címmel jár körbe egy levél, nem is kell mondanunk hogy a melléklet még csak véletlenül sem az a videofilm, bár elindul egy felnőtteknek szánt, szemlátomást házi készítésű anyag, annak semmi köze a szenátorhoz. Persze közben meg jól feltelepül egy számítógépes trójai. Az ukrán lánykákkal folytatott aktus sztori persze emellett lehet még valami: szándékos lejáratás, hiteltelenítés (ott mint látjuk, nem elég az, hogy az illető tagadja, aztán mégis emeli a gáz árát ;-) A legvalószínűbb talán a két ok együtt: kártevők terjesztése (megbízó fizet) és lejárató kampány (másik megbízó is fizet), two in one, csak megmosom a hajam, és már indulok is.

Megírhatjuk mi ezerszer is a cikkeinkben, blogjainkban, hogy tegnap, ma mi volt éppen az aktuális álhír, ha ebből rövidlátóan mindig csak az aznapi témát raktározzák el az emberek a fejükben, a módszer általános felismerése helyett. Azt kellene már végre megtanulni, hogy mindenki meglássa ezekben a csalit, ráérezzen, hogy: "Hohó, itten engem hülyének akarnak nézni, hát ezt nekik!" és akkor talán kevesebben esnének áldozatul saját butaságuknak és kíváncsiságuknak.

Nagy Feróval szólva: "Annyi mindent megettem, de van amit a gyomrom nem vesz be, bocsánat, elnézést". Már türelmetlenül várom a napot, mikor a többség már így gondolkodik!

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása