A hosszú élet titka

2008. október 17. 18:43 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Ne hazudjunk soha a közösségi portálon, és ne titkoljuk el, ha házasságban élünk, mert akár az életünkkel fizethetünk érte.

Egy friss hír szerint letartóztattak egy angliai férfit, aki megölte feleségét. Állítása szerint az bosszantotta fel, hogy alig pár nappal széltköltözésük után a felesége máris szinglire módosította adatlapját a Facebook közösségi oldalon.

Az eset még február 18-án történt, akkor az ittas és kábítószer hatása alatt álló férj odahajtott a felesége otthonához, és egy konyhakéssel, valamint egy húsvágóbárddal halálosan megsebesítette az éppen alvó asszonyt. Tettért 14 év börtönbüntetést róttak ki rá.  

Tanulság? Legalábbis a Facebookon ne tegyünk ilyet, az IWIW-ről, illetve egyéb hazai oldalakról és annak veszélyeiről nincsenek adataink ;-)

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2009.03.24. 08:56:15

Ez is érdekes, sőt a kommentek néha nagyon ott vannak :-) Sajnos biztos lesznek sokan, akik "lelkiismeretesen" minden mezőt kitöltenek magukról, és aztán pedig majd csodálkoznak :-O
emtv.blog.hu/2009/03/23/iwiw_tul_szemelyes
süti beállítások módosítása