Karácsonyi ajándékok vírusíróknak és irtóknak ;-)

2008. december 22. 14:16 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Napok óta olvashatjuk az Indexen a tárgykörben születő általános összefoglalókat, ezért úgy látjuk, itt az ideje, hogy a mi saját testhezálló, akarom mondani témánkbavágó ajándékok skáláját felvázoljuk, igyekezzünk az elképzelt lehetőségeket egy picit szélesíteni, illetve ehhez tippeket tudjunk adni.

Az alapötletet a gyermekszoba.blog.hu mai posztja sugallta, ahol a 10 ezer forint feletti kategóriában egy komplett trójai falovat láttunk potom 50 ezer forintért. Innen már egyenes út vezetett a mai bejegyzéshez ;-)

Hasonlóan fábók készít ötletes figurákat és készleteket a svéd Brio cég, ahol vírusokat is találhatunk, de akár vírusos postafiókra is bukkanhatunk a darabok között :-) Akik forintért szeretnének rendelni, nekik a Kópé Fajáték üzletében a helyük.

Plüss vírusok és bacillusok - igaz, ezek nem számítógépes vírusok, de akkor is vicces - a Giant Microbestől rendelhetőek.

Aki geekeknek való adventi naptárban gondolkodott, az így december 22. felé valószínűleg már eléggé elkésett.

OS X-eseknek pedig mit is ajánlhatnánk mást, mint a Newton vírust :-) 

Ha minden kötél szakad, és már az idő szűke is fojtogatja torkunkat, nyomtathatunk Alex Dragolescu romániai vírusfestményeiből egy szép képet, amit aztán bekeretezve átnyújthatunk. Egy low budget CD keretben elhelyezett MyDoom portré biztosan felejthetetlen ajándék lesz :-)

Aki pedig nem ajándékozni, hanem csak játszani szeretne, annak ajánlhatjuk a Viruskiller flash játékot.

Kellemes Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása