Felhívás keringőre

2009. május 06. 22:08 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Kedves kötelességemnek teszek eleget, mikor teret és helyet adok a következő Hacktivity felhívásnak. Aki indíttást érez sérülékenységekkel kapcsolatosan előadást tartani, az a jelentkezés részleteit elolvashatja lentebb.

HACKTIVITY 2009 - Pályázati felhívás előadás tartására
Időpont: 2009. szeptember 19 - 20. (szombat – vasárnap)
2009. szeptember 19. és 2009. szeptember 20. között kerül hatodik alkalommal megrendezésre a Hacktivity 2009 konferencia. A Hacktivity konferencia hagyományosan az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze a terület iránt érdeklődőkkel, kötetlen, de mégis ismeretterjesztő és néha mélyen technikai formában.
Amennyiben előadóként kíván részt venni a Hacktivity 2009 konferencián, úgy kérjük, szíveskedjék elküldeni tervezett előadásának pontos címét, valamint maximum 1000 karakterrel leírt tematikáját a cfp@hacktivity.hu címre, legkésőbb 2009. június 10-ig. A tematika összeállításánál kérjük, vegyék figyelembe, hogy egy-egy előadás időtartama 45 perc.

Miért érdemes előadni a konferencián:
- Ez Magyarország legrégebbi független IT biztonsági konferenciája, itt előadni rangot jelent
- Mert a sikeres előadók az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem egy állásajánlatot kaptak
- Több CPE pont bizonyos minősítések esetében
- Itt a marketing „bull sh¬#@t” nem nyerő

A Hacktivity Programbizottsága a beérkezett tematikák alapján dönt az előadásoknak a konferencia programjába való felvételéről. Azok az előadók, akiknek az előadása bekerült a programba, jogosultak utazási költségtérítésre, Hacktivity 2009 előadói póló viselésére, valamint a konferencia szervezői egy éjszakára szállást biztosítanak számukra.
Kérjük, hogy csak olyan előadás javaslatot szíveskedjék beküldeni, amelynek témája kapcsolódik a Hacktivity szellemiségéhez, azaz az infokommunikációs technológiák sérülékenységeit mutatja be a támadó szemszögéből, és ezek kivédésének módozatait is bemutatja. Kérjük továbbá megadni, hogy előadása az alább felsoroltak közül melyik témakörhöz kapcsolódik. Amennyiben előadása nem kapcsolódik egyetlen témakörhöz sem, konzultálni lehet az Programbizottság szakmai felelősével, Krasznay Csabával (cfp@hacktivity.hu).

A rendezvényre készítünk konferencia kiadványt. Az egyes előadások tematikáját nyomtatott formában adjuk közre. A kiadványokat a konferencia minden résztvevője a regisztrációnál veheti majd át. Az előadások prezentációit a konferencia után a rendezvény honlapjáról lehet elérni. Célunk, hogy az előadások videóváltozata szintén elérhető legyen a honlapon.

CISA, CISM és CISSP vizsgával rendelkező látogatóink és előadóink részére idén is CPE pontigazolásokat állítunk ki.

HATÁRIDŐK:
2009. június 30. - Előadás-javaslatok beküldése a tematikával, a cfp@hacktivity.hu címre
2009. július 30. - Az elfogadott előadók értesítése és a konferencia programjának publikálása.
2009. szeptember 10.- Nyomdakész prezentációk beküldési határideje, a cfp@hacktivity.hu címre

A Hacktivity 2009 Konferenciával kapcsolatos további információk a http://www.hacktivity.hu címen találhatók meg.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása