DDoS-oljuk meg együtt Obamát!

2009. augusztus 24. 14:41 - Csizmazia Darab István [Rambo]

A pályaválasztási tanácsadókban a kreatív gyerekeknek akár a spammer szakmát is ajánlgathatnák;-) Mert nem igazán jellemző rájuk, hogy bármikor is kifogynának a trükkökből, ötletekből. Most éppen a "Nem kedveli Obamát? Akkor itt az alkalom, töltse le a mellékelt linkről ezt a szoftvert, és terheljük túl együtt az utált politikus weboldalát (Fehér Ház)!" című kéretlen e-mail jelent meg a repertoárjukban.

És mindig van, aki belemegy a játékba, letölti a mellékelt linkről a szoftvert. Sajna nem lehet minden link mellé egy külön rendőrt állítani. Amikor pedig kap egy értesítést, hogy antivírus programja lehetséges, hogy kártevőként fogja felismerni, azt tanácsolják neki, ne is törödjön vele, ez normális, kapcsolja le nyugodtan a védelmet. (Ezt a Barba trükköt már láthattuk korábban néhány warez szériaszám generátornak látszó programnál is.)

Szóval egyszerre két dolog kell hozzá, hogy az ember komplett hülyét csinálhasson magából. Robin Hood-i lelkesedéssel belevetni magunkat az állítólag közutált csúnya politikus DDoS-os móresre tanításába (ami nem mellesleg büntetendő), de emellett annyira naívnak is kell lenni, hogy közben mi magunk legyünk azok, akik kézzel lekapcsolják a vírusvédelmet, és kitárjuk az ajtót a kártevőknek. Egyik sem látszik követendő metódusnak.

Emellett reméljük, a módszerből nem kap tippet a magyar számítógépes alvilág. Mert hogy nem kedvelt vagy közutálatnak örvendő magyar politikusból nem csak hogy nem szenvedünk hiányt, hanem jelentékeny túlkínálat is van napjainkban ;-)

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atko 2009.08.24. 18:25:16

A vicc jó! Sajna szerintem csak annyian értik, mint a Chuck sorozatban a Tron poszter emlegetését. :-D
Mindig mondom, jogosítvány kell a géphez!

rodimus_prime 2009.08.25. 21:34:52

off
Helló Rambo

Privát ment, előre is hálás köszönet

off/

rodimus_prime 2009.08.25. 21:35:31

Akarom mondani, indára :)
süti beállítások módosítása