A notórius meghaló

2010. június 30. 13:55 - Csizmazia Darab István [Rambo]

A régi vicc szerint két japán beszélget. Mi van a markomban - kérdi az egyik? Hát hifi torony. Jó, jó, nyilván az, na de mennyi? A kártevőket terjesztő linkekkel felvértezett spam kampányban van olyan sztár, amely már a Guiness Rekordok Évkönyvébe is bekerülhetne a leggyakrabban költött halálhír kategóriában.

Keltették már a halálhíredet Johnny? És mennyi a mennyi? Miiii, hogy csak egyszer. Hát ez nagyon karcsú, ezzel a gizda eredménnyel biztosan nem kerültél fel a táplálkozási lánc csúcsára.

Mostanában (újra) Eminem halálhíre az újdonság, érkezik egy "Eminem , Marshall Mather is DEAD!!!" tárgyú kéretlen üzenet, benne a CBS News nevében közölt  álhírrrel. Az ígért videóra, ami valójában EXE kattintani nem érdemes, kivéve, ha feltett szándékunk, hogy számítógépünk kapacitását olümpuszi görög istenekkel kívánjuk önként megosztani. Akit bővebben érdekel az ilyen típusú forgató könyv, olvassa végig a Johnny Depp halálhíréről szóló posztunkat.

Ami viszont érdekes, hogy Eminem lassan tényleg rekorder lesz - persze nem önhibájából. A mondás szerint akinek hamisan a halálhírét költik, az hosszú életű lesz itt e Földön.

És vajon akinek hetente kering ilyenje, azzal mi helyzet? Sajnos látszólag hosszú élete itt főként a hamis hírrel, ZLOB trójaival küldözgetett kéretlen leveknek van, az biztosan örökéletű lesz, akárki meglássa.

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leeroy of SMV Design 2010.07.06. 13:27:22

Aki meg bedől egy ilyen "hírforrásnak", miből feltételezi azt, hogy valódi halál esetén nem erről zengene a világsajtó? Bár valóban sok a tájékozatlan ember, még több, aki nem is vágyik a tájékozottságra.
süti beállítások módosítása