Kamuprofil verseny eredményhirdetése * Friss!

2010. szeptember 17. 20:30 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Lezárult az Antivirus.blog.hu harmadik születésnapja alkalmából rendezett Kamuprofil vadászat a facebookon és az iWiWen, amelyben az volt a feladat, hogy minél eredetibb módon buktassanak le a versenyzők hamis profilokat a közösségi oldalakon. Megszületett a végeredmény is.

A zsűri különdíjban részesítette Jagados Rolandot ötletes leleplezéséért, a verseny győztese pedig alapos mérlegelés után Bogdán Péter lett, aki ezzel megnyerte a fődíjat.

A jövő héten egy külön posztban részletesebben is beszámolunk majd a legérdekesebb pályázatokról, az alkalmazott módszerekről, a levonható tanulságokról. Minden pályázónak köszönjük az érdeklődést, és a részvételt. Ezúton gratulálunk a nyerteseknek, akiket a jövő hét folyamán hivatalosan is értesítünk, és felvesszük velük a kapcsolatot. 

* FRISSÍTVE!

Átadtuk a nyertesnek a főnyereményt, ami nem volt kamu, hanem egy valódi Xbox 360-at vihetett haza Bogdán Péter.

Mivel Jagados Roland sajnos nem tudott személyesen Pestre jönni, így az ő nyereményét kérésének megfelelően futárral küldtük el számára. Mindenkinek mégegyszer gratulálunk!

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cat Walk 2010.09.18. 10:39:24

Ezek szerint azért van olyan, aki nem kamu, hanem valódi profillal nyomul a fészbukon? hihetlen:D
ilyet is tudnátok majd mutatni párat? :))

kündü 2010.09.18. 11:56:58

@Cat Walk:

WAN!

Példul eéééén !!!!
süti beállítások módosítása