Anyu, hogy lett Apuból egy zombi?

2011. december 05. 14:20 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Rendhagyó módon ma az "egy kép többet mond ezer szónál" szlogen jegyében egy infografikát mutatunk be egy olyan témáról, amit korábban ezernél is több szóban már sokszor tollhegyre tűztünk: hogyan fertőzik meg a számítógépünket és hogyan leszünk egy botnet része.

Következzen hát akkor az ígért infografika, ha kedvelt lesz, akkor esetleg csinálunk majd talán máskor is hasonlót.

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cworm 2011.12.06. 16:47:52

Ez az anya-gyerek párbeszéd helyenként elég sületlenségeket tartalmaz. Pl mi az, hogy a zombik sok pénzt tudnak keresni? És hogy ezért van sok belőlük? Nem a zombik keresik a pénzt, hanem a "bot mester". Azt is megkérdezi a gyerek, hogy akkor apu írja a szemétleveleket? De nincs rá válasz (mondjuk gondolom mindenki tudja, hogy nem, de akkor is, ebben a beszélgetésben többször is ignorálják egymás mondanivalóját a szereplők). Honnan jön a Superman Hacker és mit jelent?

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2011.12.07. 10:10:59

Szia Cworm!

Nyilván mi már mosolygunk az ilyeneken, de remélhetőleg sok átlagfelhasználónak az ilyen szájbarágósdi meg jól célbajuttatja az üzenetet, hiszen végül is ők a potenciális kattintók.

Hát mivel hozott anyagból folyt a munka, még így is azt mondom, hogy jobb lett, mint az eredeti ;-)

www.infographicsarchive.com/tech-and-gadgets/how-my-pc-became-a-zombie/
süti beállítások módosítása