Figyelem! Szolgálati Közlemény!

2014. február 14. 09:10 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Rövid napi híreink, angol és magyar nyelvű lapszemlénk mostantól nem a személyes oldalon, hanem egy külön erre a célra létrehozott, www.facebook.com/antivirusblog oldalon lesznek elérhetőek.

"Kedves Mindenki! A korábban Csizmazia István Facebook magánfelhasználó nevében írt rövid biztonsági linkajánlóimat, magyar és külföldi vírushíreket mostantól a különválasztott www.facebook.com/antivirusblog oldalon fogom küldözgetni. Így ha a jövőben kölcsönkérném a fűnyíródat, vagy felköszöntenélek a névnapodon, azt magánemberként teszem majd, a biztonsági rövid híreket viszont ezentúl kizárólag az Antivirusblog nevében fogom írni. Így ha ez utóbbiakat a jövőben is szeretnéd olvasni, kérlek lájkold, kövesd, ajánld. Előre is köszönöm."

Az említett rövid híreink, angol és magyar nyelvű lapszemlénk, és természetesen az Antivirus.blog.hu posztjainak elmaradhatatlan ajánlói az alábbi helyeken párhuzamosan jelennek meg. Így aki csak a Twitter szereti, ahhoz is eljut, és van Google Plus-os változat is, akkor most összefoglalunk:

2009.07.02. óta
http://twitter.com/antivirusblog

2014.02.13-tól erre változott a korábban 2011.07.29. óta használt személyes oldal:
http://www.facebook.com/antivirusblog

2012.12.26. óta végül, de nem utolsó sorban van Google+ is:
http://plus.google.com/116981766824272539556/posts?hl=hu

A levelezési címre is lett egy külön antivirus.blog.hu KUKAC gmail.com elérhetőség létrehozva, aki akar, ezen is tud kérdezni, fertőzést jelenteni, vagy cikktémát javasolni, esetleg csak simán virtuálisan gratulálni ;-)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása