Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

2022. december 26. 16:43 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk blogunk minden látogatójának!

A fenti képekben az a különleges, hogy ezeket egy olyan AI oldal alkotta, ahol bármilyen szabad szöveget begépelve legenerálódik egy kép. Különféle stílusok közül lehet válogatni: festészeti irányzatok, street-art, graffiti, stb. Ezek természetesen a "Xmas" szóra érkeztek.

Akkor vágjunk bele valami trükkösebbe: "Einstein boxing..."

Sima Einstein variációk, keleti stlusban... Jópofaság, hogy azonos beállításnál akárhányszor lehet generálni, mindig más, különböző végeredménnyel...

"Einstein with rubber duck"...

De frankó képeket alkot Jimmy Hendrix nevére is, remélhetőleg még sokan tudják, ki volt ő...

Pár órát eltöltve ezekkel látszanak bizonyos korlátok. Például a tudása kicsit wikipédiás. Ha mondjuk Foxi Maxi (régi amerikai rajzfilm) képeket kérünk tőle, simán kutyás képeket mutat a "Huckleberry Hound" kereső szavakra, de a mémeket sem igazán ismeri: "Hide the pain Harold"-ra sem mutat nekünk tetsző találatot, helyette fájós lábú embereket ad ki a Dream.AI. De klasszikus hírességeket ismer, jöhet Johnny Depp, Keanu Reeves, és társai.

Jöjjenek az érdekesebb darabok: "Stallone with Eistein", "Rocky with Einstein", "Frank Zappa with Einstein".

Az alábbi weboldalon találtunk egy gyűjteményt, ahol jó pár ilyen például FOTOR és a regisztráció mentes DREAM.AI típusú izgalmas lehetőséget szedtek össze, de kommentelni ér, mit tud az AI most 2022. végén: milyen cikket ír, hogy retusál fényképet, tud-e minőségi munkát vagy látványos művészi teljesítményt mutatni, ki ismer más ütősebb cuccokat.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása