Dubai e-mailcím gyűjtés

2008. január 15. 18:39 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Dubai a világ nyolcadik csodája: az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városa. Olajkincsének köszönhetően hihetetlen felvirágzás jutott osztályrészéül: hatalmas luxusvillák, fényűző szállodák, de jó is ilyen rohadt sötét, ködös télen ábrándozni, másokat hülyének nézni, nomeg spameket kilóra küldözgetni...



Friss lendületet nyertek hát a magyarnyelvű akciók is, semmivel sem vagyunk lemaradva a kapitalistáktól, illetve egy pár dologban azért picit mégis, de az már túlnyúlik e cikk keretein. Beesett hát a nagy lehetőség, mosolygós smiley subjecttel ékesített levélben, Fel hát ti kedves tetemek - énekelhetné Pipacs bácsi, a munkahelyekről azonnal kilépkétek, trallala-trallala, csak ne féljetek, itt a csalhatatlan recept - és csak úgy sorakoznak a címzettek a KÉRETLEN levélben:

Dubai MLM - Az elsöprő lendület

Még nem késő feliratkoznod a jövő bankjába!
Most még ingyen megteheted, köszönve az arab olaj-mágnásoknak és üzletembereknek!

Magyarországon is hódít a Dubai MLM, melyben szédületes tempóban halad a hálózatépítés.
A marketing terv bináris szisztémára épül, mely a legjobb az ismert tervek közül.
Jelenleg az INGYENES előregisztrációk folynak, ennek keretében a közös ágra lehet regisztrálni a tagokat. Ebből adódóan a közös ág fantasztikusan gyorsan épül.
Rögtön cselekedni kell, egy óra késlekedés kb 300 tag elvesztését eredményezi.
Jelentkezz kockázatmentesen!

http://oriental.dubaimlm.com

Semmibe sem kerül, nem kapsz spam-eket!
Egy idő után Bank-kártyát bírsz majd igényelni tőlük!

"A hatalmas kőolajtartalékoknak köszönhetően hihetelenűl magas színvonalú az élet Dubaiban. A GDP 33%-a közvetlenül a kőolajtermeléshez kapcsolódik. A jelenlegi felmérések szerint a kőolaj még legalább száz évre elegendő. Az országot off-shore területként tartják számon. Abu-Dzabi és Dubai pénzügyi központ. A GNP becsült értéke 51 milliárd USD. Az 1 főre jutó GDP becsült értéke 21 100 USD körül van. A kivitel 45%-át kizárólag a kőolajtermékek teszik ki. Ezek nagy részét Japánnak, Szingapúrnak adja el..."

Ez a jövő bankja! Internet explorer használata ajánlott a programhoz


Hööhö, ez jó: kapok egy spamet, és az azt ígéri, hogy "nem kapsz majd spamet" :-) MegaLOL! A klasszikus elem azonban mégis ez: "Rögtön cselekedni kell (nehogy időd legyen gondolkozni), egy óra késlekedés 300 tag elvesztését eredményezi. Mézesmadzag kell, jó zsaru - rossz zsaru, fenyegetés és igérgetés kedvező arányú elegye, hatni kell az áldozatra. Ja és persze "Internet explorer (így kis e-vel írva) használata ajánlott", mert azt könnyebben lehet activescriptelni, minő meglepetés! NoScriptes FireFox-szal ne akarjál milliomos lenni kisapám vagy Operával, hát nem furcsa?! A "bankkártyát bírsz igényelni tőlük" mondat magyartalanságát már nem is hánytorgatom fel. Már tényleg annyi intő jel van, hogy szinte egy állatorvosi lóról szól a poszt :-)



Nem lehet nem észrevenni az újonnan beszervezett ügynökök sisere hadát, mi a 236950-es sorszám tulajdonosától kaptuk. Ha valaki egy új, eddig ismeretlen trójai programot szeretne majd a jövőben elterjeszteni, itt a remek recept, dől a sok balek be az ajtón, önként és dalolva kattint és kattint. Esetünkben inkább a piramisjátékos csalás és/vagy az email címek spamlistára való ipari méretű gyűjtése lehet a cél, nézzük hát a weboldalt!



A bejelentkező oldal baloldalán, mintegy kaszinó feletti világítótáblán a jackpot összege, ott virítanak a dollár milliók, ezúton kívánjuk minden kedves olvasónknak, hogy legyen neki szerencséje. Ha majd átvette a sok-sok pénzt, legyen olyan jó, és hívjon meg majd egy sörre, a Heineken a kedvencem ;-)

Az oldalt 2007. december 3-án regisztrálták egy gmailes (dubaimlm@gmail.com) emailcímről - hát nem furcsa, hogy ilyen szuperkomoly, tőkeerős cég nem saját domain névvel levelezik?! A sejkeknek már egy saját domain is smafu?



Akinek még maradt kedve, regisztrálhat is - csak aztán nem sokat tetvészkedni kérem szépen, mert minden óra késlekedés 300 elszalasztott tagot jelent, két óra késlekedés 600-at, és így tovább, egyébként a nagy mesélők közül nekem Benedek Elek volt a kedvencem, ő ennél százszor jobbakat írt. Na mindegy, nézzük a regisztrációs űrlapot!



Van itt sponzor identifikáció, meg minden, mi szem-szájnak ingere, hogy nézni is tereh. Milyen személyes adatokat is kell ismeretlenül megadni? Várják tehát nagy tisztelettel:
- teljes nevünket
- pontos lakcímünket
- telefonszámunkat
- emailcím is kell nekik (Itt Péterfalvi Attila már biztosan csuklik és jeges borogatást helyez a halántékára...)
- és választhatunk saját előtagot a domainhez, amin majd saját üzletmentünket intézhetjük Armani öltönyben, csillogó Rolex órában, Mercedessel a rózsadombi villa garázsában - "köszönhetően a jólelkű és adakozó arab olaj-mágnásoknak és üzletembereknek", egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt ennyien beveszik... Azért rendesek és kíméletesek a fiúk, mert a kutya oltási bizonyítványának számát be sem kérték.

Már blogokban is terjed az ige, az erő meg az elsöprő lendület legyen velünk :-)



Azt, hogy mennyi hiszékeny ember van - aki munka nélkül fog sok pénzt keresni, az is mutatja, hogy a Googleban rákeresve a dologra, már temérdek ingyenes hirdetési újságban toborozzák maguk alá az újabb balekokat.


Ingyen pénzt ingyen hirdetésben, nomen est omen!


Azt hiszem most már ideje mindenkinek felébredni, aki pedig ezt az egészet elhiszi, annak őszinte részvétem. Mert ha senki nem dolgozik, mindenki csak ügynök, és csak emailt írogat, akkor miből lenne pénz?



Abba meg belegondolni is szörnyű, ha egyszer csak a fődomainre feltennének egy új kártevőt, és akkor az egy gombnyomásra a hiszekenyhugo.dubaimlm.com oldaltól kezdve a naivnora.dubaimlm.com oldalig egyszerre, Magyarországon és külföldön egyaránt - egy szinte StormWorm-szerű hadseregként - ontaná a látogatókra a kódot világszerte.
34 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huszár 2008.01.16. 16:01:48

Ez jól hangzik amit írsz!Biztos utánna is jártál a tényeknek amiből ez a "jópofa"kis cikk kikerekedett!Szellemes,de tényleg!Az igaz,hogy sok ember akar meggazdagodni munka nélkül,ez tény.
Az is tény,hogy ez a lehetőség ingyenes,tehát kockázatmentes!
Áttverés?Lehet!De ha valaki egy erre a célra létrehozott email cimmel regisztrál akkor mi baja lehet belőlle?(majd te elmondod,mi baja lehet gondolom).Ezek az emberek legalább próbálnak valamit tenni magukért!Ők legalább nem csak panaszkodnak,de tesznek is valamit!Kiváncsi lennék ha a jövőben kiderülne,hogy még is komoly a dolog akkor irnál-e egy kiigazító cikket,hogy bocsánatot kérj a sok általad "baleknak"nevezett embertől?

huszár 2008.01.16. 16:13:41

Egyébbként február elején kiderül mi a helyzet..Kérlek olvasd el az
egész oldalt tüzetesen és a regisztrációkor kapott üdvözlő emailt is (kérd el valakitől).Kivánom mindenkinek,hogy sosem veszítsen több pénzt mint amit ezen veszíthet!Szerintem profi az oldal és ha utánna olvasnál akkor azt is tudnád,hogy senkinek nem igérnek pénzt munka nélkül!Dubai dollár nincs is!Ez egy pontrendszer amivel az aktív tagtoborzók munkáját ismeri el a cég!Ezt lehet majd a jövőben beváltani illetve levásárolni (persze csak állítólag!!),Biztos akkor lessz ha elköltötted!De ahoz előbb meg kell
keresni..Mondom:Soha senki életében ne veszítsen többet senki mint amit ezen fog,ha kiderül,hogy kamu a dolog!De egyenlőre erről szó sincs!Semmi nem bizonyítja!A vélemény pedig olcsó dolog,az mindenkinek van és kéretlenül osztogatják
az emberek..De a rossz hírek mindíg érdekesebbek mint a jók!
Egy csomó "balek"egy rakáson!Ráadásul egyre több!Ez aztán a hír!!Egy jó lehetőség,ami ráadásul kockázatmentes is?Kit érdekel!Unalmas..

huszár 2008.01.16. 16:21:05

A spam gyűjtés mint végcél elképzelhető!Bár még senki nem kapott a regisztráltak közül,de lehet (jelenleg nem zárható ki!).
Na de piramis játék???Kedves Rambo!Úgy gondolom nem vagy teljesen tisztába a fogalommal!Itt ugyan nincs termék és szolgáltatás sem (jelenleg)de pénzt sem szednek be!!Márpedig a nélkül sajnos nem lehet piramisról beszélni!
Bocsánat ha "sok"voltam..

buherator · http://buhera.blog.hu 2008.01.16. 16:23:15

Hogy valaki ennyire ostoba legyen... Ugye ha megpróbálunk regisztrálni, máris megjelenik, hogy kinek a holdudvarába fogunk tartozni:

Buzdogány Andrea
30/2509060

Google persze ismer mindenkit:
ppl.hu/inside.ppl?page=view&id=nfvi7

Úgyhogy ha valaki szeretne Andinak eladni pár doboz viagrát, némi nyugtatót, vagy egy raklap trágyát, annak itt a remek lehetőség!

buherator · http://buhera.blog.hu 2008.01.16. 16:30:01

Huszárnak egyébként igaza van abban, hogy addig nem piramisjáték, amíg nem fizetsz. Ettől függetlenül undorító ilynnel spammelni, splogolni.

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.01.16. 16:35:36

Kedves Huszár!
Gondolom, te a barrikád másik oldaláról nézed és valódi üzleti lehetőségnek tekinted a dolgot. Nem akartam én megbántani senkit a "balek" szóval, ismerem a magyar valóságot, a munkanélküliségi adatokat, a negyven felettiek nehéz elhelyezkedését és azt is tudom, vannak olyan MLM cégek, amelyek műlködnek.
EZ VISZONT szerintem nem az, hanem hiszékeny emberek megtévesztése.
Azzal is egyetértek, hogy mindenki próbálkozzon kedve szerint. Azt viszont te nem látod, hogy:
1. Egy ilyen közös domain tényleg könnyen válhat kártékony kódót terjesztő hálózattá - elvi veszélye megvan
2. Nem tudod, fogalmad sincs, KIKNEK adod meg a személyes adataidat. A maffiának? John Doenak? Jurij Afanaszjevnek? csak beépeled, és reménykedsz, a személyes adataidat, emailcímedet IGENIS KOCKÁZTATOD.
Láttad, beírtam hogy ha működik, a sok dollárból hívjanak meg egy sörre, adtam ennek is - ha csekélyke - esélyt :-)

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.01.16. 16:47:02

Kedves Huszár!
Na én is többlépcsőben válaszolok :-)
Szóval mindenkinek, aki ebben hisz, bátran lépjen be, keressen pénzt. Én a saját biztonsági szakértői szemszögemből írtam, nekem hiteltelenül hangzik, és én a személyes adataimat holmi névtelen cégnek, kilátásba helyezett nyereményekért sose adnám meg.
Sok sikert a belépőknek, és szívből kívánom, hogy neked, nektek legyen igazatok, ne nekem :-)

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.01.16. 17:04:19

Tisztelt Olvasók!
Ezúton kérem, hogy akik majd sikeresen pénzt keresnek ezzel a Dubai MLM rendszerrel, osszák meg velünk kedvező tapasztalataikat, hadd ismerjük meg a történet folytatását is, amit kíváncsian várunk.
Előre is köszönöm.

buherator · http://buhera.blog.hu 2008.01.16. 17:09:19

Na megnéztem jobban ezt az oldalt, meg elolvastam az üdvözlő levelüket is, a következőket szeretném a szíves figyelmetekbe ajánlani:
- Az oldalon nincs privacy policy vagy egyéb dokumentum, ami tisztázná, hogy mi is lesz a személyes adatokkal
- Arról sincs egy nyamvadt bekezdés, hogy mégis mivel lehet itt pénzt keresni (azon kívűl hogy berángatsz minél több embert)
- A személyes oldalon egyelőre nem működik semmi, a linkek "javascript:void(0)" eventekkel vannak felruházva. (persze lehet hogy csak azért, mert ff+noscript alatt nézem)
- A regisztrációs mailben azt írják, hogy "DubaiMLM has a ZERO TOLERANCE - STRICTLY ENFORCED - NO SPAM POLICY", szóval Andikát elvileg ki kéne vágniuk az oldalról, ha tudomást szereznek a módszereiről. Arról nem szól a fáma, hogy le van-e tiltva az új regisztrációról...
- Azt is írják, hogy egy ország pénzének azért van értéke, mert azt a pénzt az országban mindenki elfogadja. Na most ez baromság, a pénznek azért van értéke, mert az azt kibocsátó ország bír egy megfelelő gazdasági erővel. Ilyen erőt emögött a vállalkozás mögött nem mutatnak be.
- "DubaiMLM Dollar already has Thousands if not Tens Of Thousands of outlets willing to accept
DubaiMLM Dollars" - lehet hogy az én angol tudásom korlátos, de ez sztem azt jelenti, hogy vannak cégek, akik _tervezik_ hogy elfogadják a DubaiMLM Dollart. Majd...talán..valamikor.
- És a kedvencem: "Your DubaiMLM back office will be able to receive DubaiMLM Dollars, __Euro Dollars__ and USA Dollars"
Gondolom jól utánajártak a dolgoknak, és mindent gondosan megterveztek :)

Azt igérik, hogy január 30-án kiadják azoknak a cégeknek a listáját, akik hajlandóak elfogadni ezt a lovettát. Hiszem ha látom...

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.01.16. 17:54:39

Szia Buherator :-)
Koszi az utananezest. Hazafele en is azon tunodtem, hogy nem normalis dolog az, hogy barki, aki akar a google alatt talal egy ilyen szponzori oldalt, látja a nevet és a mobilszámot. Az lenne a normális, hogy ha valaki névvel-jelszóval belép, akkor látja a csoportját vagy a felsőkapcsolatát. Így most mindenki nemcsak a cégnek, hanem BOLDOG-BOLDOGTALANNAK adja meg az elérhetőségeit, amit lehet, hogy még az IWIW-en sem tenne meg. Ezen is el lehet gondolkodni, ez is adalék vagy egy tégla a falban.

huszár 2008.01.16. 20:42:44

Kedves Rambo és buherator!Ahogy a fordítás is mondja:
Azt igérik, hogy január 30-án kiadják azoknak a cégeknek a listáját, akik hajlandóak elfogadni ezt a lovettát. Hiszem ha látom...Ez a lényeg!Mondok egy érdekes dolgot!Ismerek embereket akik fals adatokkal regisztrálnak..Egyszerüen belépnek
egy erre a célra létrehozott e-mail címmel és kitalált adatokkal regiznek!Igy tagok lesznek akik foglalkozhatnak a lehetőséggel..
Ezek az emberek úgy gondolkodnak (miközben épül alájuk a hálózat),hogy ha majd kiderült,honnan is fúj a szél akkor majd megadják a valós adataikat,ha akarják!!Ha így nézzük a dolgot akkor már nem is olyan vészes igaz?Sok vélemény elhangzik ezen a fórumon.Hiszem,hogy a legtöbbet a jóakarat szüli!Nem gondolom,hogy valaki irigységből beszélne le bárkit is erről!
De a tények makacs dolgok..Jelenleg arra nézve,hogy ez áttverés lenne semmi nem utal!!

freya-spamblog · http://spamblog.hu 2008.01.18. 10:19:50

Azt hogy valójában ki van a háttérben, meg mire használja a címeket, csak több utánajárással lehetne eldönteni, de szerintem ez lényegtelen. Az is egyértelműen látszik, hogy átverés és komolytalan, ezer sebből vérzik a történet.

Szerintem egyszerűen valódi email címeket gyűjtenek, végülis mennyivel egyszerűbb lánclevéllel, mint egyéb módokon. Egy nagy címlistának mindig van értéke, egy kipróbáltnak főleg (hiszen mindenki kap egy válaszlevelet, tudják, hogy mi a valódi). Ha jól csinálják, összehoznak egy pár millió címes listát amit például január 30-án (mintha említettétek volna :) eladnak néhány száz dollárért néhány száz vevőnek... biztos megtérül a befektetett idő ezzel.

Károkozókat (még) nem raknak az oldalakra, ezért is egyértelműen az email cím gyűjtés a cél.

buherator · http://buhera.blog.hu 2008.01.18. 15:24:49

És az vajon mennyit ér, ha az email címek mellé jelszót is adsz? Tapasztalataim szerint jelentős mennyiségű felhasználó használja az e-mail címéhez tartozó passt ilyen alkalmakkor is. Egy olyan scriptet pedig semmiből nem áll írni, ami végigpróbálgatja a mail - jelszó párokat, meg esetleg pár egyszű variánst, aztán kimazsolázza a kontaktlistákat meg a facebook/myspace infókat... Innentől kezdve pedig már milliós listákról beszélünk marketing profile mellékelve...

[off]
Ákos, ha esetleg lemardtál volna róla:
www.theregister.co.uk/2008/01/17/anti_spam_activist_lawsuit/
[/off]

Szaros gerle / Lighting Enchanted Multiple Shots · http://gerlefeszek.blog.hu/ 2008.01.19. 04:12:25

huszár, te egy szerencsétlen balek vagy aki szeretné hogyha igaz lenne

buherator · http://buhera.blog.hu 2008.01.19. 10:58:27

Ha valaki enm szeretne angolul olvasgatni:

A DubaiMLM.com-ot is ugyanaz a Phil Piccolo

www.worldwidescam.info/ppstory.htm
www.transgallaxys.com/~kanzlerzwo/showtopic.php?threadid=3131

akinek már több hasonló átveréshez is köze volt. Ezek egyike volt a BankMLM

www.scam.com/showthread.php?t=3544

aminek a domainje a bankmlmofdubai.com-ra mutat (bár ez a host nem aktív), és megtévesztésig hasonló kampányt használt a különböző személyes adatok begyűjtésére.

A Rambo által belinkelt blogger tanácsa: változtasd meg a rendszerben tárolt személyes adataidat amilyen hamar csak tudod, bár lehet hogy már késő...

nevetőharmadik 2008.01.23. 16:22:23

Nos, a helyzetem a következő: egy nagyon kedves, üzletileg alulképzett, naív. lelkes rokonom a napokban elkezdte nyomatni rám ezt a DubaiMLM-et, hogy ő belépett mert érti meg miegymás, és regisztráljak én is azonnal. Nos azonnal megállapítottam, hoyg ez gyanús, és amikor a honlapjukat megnéztem (Untitled page !), biztos voltam benne, hogy ez egy kamu.

De hálistennek megnyugtattatok, hogy ezzel nem fogják kisemmizni ezt a nagyon kedves, üzletileg alulképzett, naív, lelkes rokonomat.

És mivel meggyőzni úgysem tudom arról, hogy ez egy baromi nagy kamu, azt teszem, amit huszár mond: regisztrálok egy új e-mail címmel, kamu adatokkal, és hadd szóljon. Kecske is jóllakik, káposzta is megmarad. Remélem. Az e-mail fiókot meg megszüntetem majd.

Azért mégis megpróbálom lebeszélni az egészről, és arra meg rá, hogy gyorsan változtassa meg az adatait.

Vidi Rita · http://www.hosnok.hu 2008.01.26. 21:32:00

nekem azon megy fel a cukrom (csak nehogy a kávém is felmenjen), hogy ezt komolyan lehet büntetlenül csinálni?
hát ilyenkor nincs sehol egy rendőr?


komolyan kiakadtam ezen, nem hittem, hogy ennyire buták az emberek...:(

sztem össze kéne fognunk... és turnézni, a legkisebb faluba is elmenni, és elmondani, mekkora veszélynek vannak kitéve...
hát, cirka 150 év alatt 3 embert meg is lehetne győzni, nem?...
és még optimista voltam...

az tuti, hogy minden kezdő netezőnek át kell mennie egy saját ütemű fejlődési folyamaton, amit kicsit sem szabad siettetni, és speckó állomások kellenek hozzá, ugyebár személyre szabottan..

ezt még alá is írom, de esküszöm megtiltanám mindnek, hogy egymással beszéljenek! :D

Vidi Rita · http://www.hosnok.hu 2008.01.26. 21:36:09

na, én is több lépcsőben: az meg a másik, hogy nem favorizálom kóka jánost, de igaza volt bakker, hogy a többség pénzügyi analfabéta...

legutóbb, mikor jól "működő", netes mlm-be akartak beszervezni, akkor volt ám mindenről szó, de arra a kérdésemre, hogy "oké, de hol termelődik a profit????" soha, senki nem tudott válaszolni.

könyörgöm, munka nélkül nincs pénz...
regisztrációból nincs pénz...
előállított termék, akár szellemi, akár fizikai, nélkül, nincs pénz...

kamatból van pénz, de ahhoz előbb kéne egy kis tőke... az e-mail cím nem a tulajdonosa számára tőke....

na, most megnézek valami gyilkolós filmet:)

buherator · http://buhera.blog.hu 2008.01.31. 11:12:46

Tisztelettel jelentem, január 31. a dátum (Dubaiban, és az Államok mindkét partán is), de valahogy nem látom a Dubai Dollar-ral foglalkozó cégek listáját sehol sem... Valahogy nem lepődtem meg.

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.01.31. 16:57:11

Sziasztok!
Köszi, hogy szétnéztél, és valahogy én sem lepődtem meg...

Mericles 2008.02.06. 22:27:47

Én hálózati marketinggel foglalkozom, de ez a Dubai MLM szerintem is címlista építés.

"legutóbb, mikor jól "működő", netes mlm-be akartak beszervezni, akkor volt ám mindenről szó, de arra a kérdésemre, hogy "oké, de hol termelődik a profit????" soha, senki nem tudott válaszolni."
Hol, hol? Hát a termék árában, amennyiért azt a rendszerből meg tudod venni! Pl. az Amway-nél nem (lényegesen) olcsóbb, a termék, mintha a boltba vennéd, viszont nincs benne egy csomó tétel, ami a kiskereskedelemben forgalmazott termékekben benne van. Mivel az ára viszont kb. ugyanannyi, az árrés a hierarchiában feletted álló partnerek számára (és a tiédre is részben) visszaforgatódik.

Ezt a beszervezés szöveget gyakran hallom, hála Istennek, aránylag kevesen szállnak be (megkeresett emberek 5-20%-a), ezért ez még 100 évig jó buli lesz. Beszervezni akarata ellenére nem lehet senkit, és iszonyú nagy szívás vank vele. Ugyanis csak az idődet nyomod bele (mondjuk melód után), de az égvilágon semmit nem csinál, csinálhatsz egy ideig helyette is mindent. Egyszerűbb olyat keresni, aki jön magától is, abból kb. 5-10 megfelelő ember kell, és 5 év alatt meg vagy mentve a munkahelyedtől.

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.03.20. 11:05:50

Lassan vége a márciusnak, és még egy Dubai MLM-es se hívott meg a keresetéből egy pofa sörre ;-)

prosz 2008.03.26. 19:54:09

Sziasztok,

Sajnos a mai világban teljesen jogos zvaragabor kérdése, hogy vajon átverés -e a www.dubai-ingatlanbefektetes.hu oldal tartalma is.

Én is mindig kétkedéssel fogadtam és fogadom a hasonló témájú, nagy hozamú befektetésekről szóló híreket, főleg ha munkabefektetés nélkül vagy nulla kockázatvállalással ígérik mindezt.

Ez esetben azonban, mivel a fenti oldalt én üzemeltetem, és saját bőrömön tapasztaltam meg 100% feletti hozamok valóságát, mindenkit arra bátorítanék, hogy egy személyes találkozó keretei között tájékozódjon maga az off plan típusú dubai ingatlanpiaci helyzetről, pénzügyi konstrukciókról, a gazdasági számításokról, és az ezek hitelességét alátámasztó dokumentumokról. Nem befektetni szándékozó, csupán érdeklődőket is szívesen beavatok a részletekbe és eloszlatom a kételyeiket.
Hadd legyen végre a sok dubai MLM átverései között egy legális és pozitív példa is :)
elérhetőségeim a fenti weblapon

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.04.14. 14:31:38

Már szinte elfáradtam, annyit járok vissza a dubaimlm oldalra, és mindig az az érzésem, itt állandó visszaszámlálás van. A mostani final-final dátum ezúttal április 20, utána jön majd a Kánaán ;-) Mindenesetre jó látni, ahogy utólag meghamisították a célkitűzéseket, és pótlólag beszúrták a 240 nap alatt elérendő 500 ezer tagot :-D

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.05.06. 12:08:56

Ma ismét ellátogattam kíváncsiságból, vajon lejárt-e már a határidő, hát meglepődtem, újabb időpont vírit:Starts JUNE 1, 2008 International.
Egy biztos, nem ilyen türelmetlen népeknek való ez, mint amilyen én vagyok ;-) (Mindent akarok, de azt most rögtön, mindent akarok azonnal... köszönjük Ferókám)

ideals 2008.06.23. 20:05:39

Kedves Prosz!
Megnéztem az oldaladat.. - van egy Bp-től 50 km-re lévő - dicséretére legyen mondva, a falu központjában - egy 100 nm-es komoly jelzáloggal kb. 5 millióval, terhelt öreg parasztházam. Nem akarod megvenni???
Na, nem gúnyolódni akarok, félreértés ne essék! Láttam a lapodat, nagyon komoly - tényleg.. - csak ki hiszi el, hogy 5 millió Ft-ért bárki bármit meg tud venni Dubaiban?? A múltkor megnéztem az ingatlanpiaci körképet itt Európában, és mondjuk egy pici, de 2 szolbás lakás kb. minimum 50 milla körül van! Szerintem Dubaiban egy kutyaólat lehet venni 5 milláért, vagy egy 2x3-as szobácskát - lehet, hogy "biztonsági őrökkel"?? - ha az összeg nem lenne "komolytalan", még talán komolyan is lehetne venni!
Spanyolországban egy tanya, az Isten háta mögött 3 lépéssel, minimum 30-40 millió (forintban), hogy lehetne már bármit kapni 5 millióért Dubaiban???

ideals 2008.06.23. 20:12:31

Utóirat a beszélgetéshez:
Ami a cím-gyűjtést illeti, ha arra használják, egy ilyen weblap megszerkesztése még dicséretes is, mert legalább melózott vele a tulaj!
Annál "szebbek" és tisztességtelenebbek, mikor a barátaim által küldött kör-emilek arról szólnak, hogy segítséget kér valaki, mert beteg ő vagy akárkije - és mikor ráklikkelsz, hogy ki küldte, valami kávézó, vagy más MLM-lap jön be rajta! Na, ez a tisztességtelen! - a többi mindenkinek szíve joga.. - ki hova mikor és miért iratkozik fel.
Egyébként szerintem teljesen mindegy, hova regisztrálsz, mert egy idő után úgyis eladják az adataidat. Pont úgy adják-veszik a címlistákat, mint a piacon a nem tudom mit.. - még alkusznak is rá.
Ennyit a "személyiségi jogokról", megy a Privacy Policy-ről vagy minek hívják, az csak oda van biggyesztve és kész!

Leeroy of SMV Design 2009.11.05. 20:25:31

Aszondja a szöveg: "Jelenleg az INGYENES előregisztrációk folynak, ennek keretében a közös ágra lehet regisztrálni a tagokat. Ebből adódóan a közös ág fantasztikusan gyorsan épül."

Ez a közös ág csakis a szopóág lehet. :)
süti beállítások módosítása