ESET android a CeBIT-en

2008. március 04. 21:07 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Örömmel konstatáltuk, hogy az Index címlapján a CeBIT kiállítást beharangozó cikkben teljesen véletlenül az ESET androidos képe jelent meg. A NOD32 vírusvédelmi program gyártója egy gondolkodó androiddal próbálja a termékeibe beépített, a proaktív védelemhez szükséges mesterséges intelligencia fontosságára felhívni a figyelmet.



Szintén a véletlennek köszönhető, hogy a Salzburger Nachrichten is az ESET standról ismert figurát használta a CeBIT-ről szóló írásában.



Az android sem akármilyen, ugyanis azt a magyar Digic Pictures tervezte, amely a magyar származású hollywoodi producer, Andy Vajna tulajdonában lévő Cinergi Interactive cégcsoport tagja és számítógép-animációs filmek, trükkök készítésével foglalkozik. A magas szintű, igényes munkákra specializálódott műhely a Terminator 3 forgatásában is résztvett.



A CeBIT kiállításon a NOD32 antivírust és a Smart Security biztonsági programcsomagot gyártó ESET is természetesen a kiállítók között szerepel, és mindenkit szerettel várnak a 6-os épület E16-os standján.



Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása