Hello Kitty a Design Centerben

2008. november 03. 21:12 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Ezúttal kicsit könnyedebb vizekre evezünk, rovatunkban az antivírus piac különleges érdekességeiből szemezgetünk.

Jóárasítás a hipermarketben
Tesco gazdaságos szoftver: ez is egyfajta gyűjtő kategória vékony pénztárcájúaknak. Létezik ebből irodai office csomag, rajzoló program, és természetesen vírusirtó is. Ha valaki nem elégszik meg az ingyenes programokkal, de nem is akar vagy tud sok pénzt ráfordítani, annak lehet érdekes az álruhába öltözött Panda program. A kép egy külföldi áruház polcán kapható termékről készült.


Édi-bédi, amely a géped védi
Még hogy nem gondolnak a fiatal lánykák gépeinek védelmére! Ahogy nálunk a Tibi csokikra költözött a Macskafogó szereplő gárdája, néha a vírusirtók is készítenek ilyen különleges terméket. Valódi rózsaszín leányszobákba való antivírus – talán így jellemezhetnénk legjobban a Hello Kitty képével ékesített program dobozát. Nálunk sajnos nem jelent meg Magillás vagy Mézga Aladáros antivírus ;-)

Én a vizilovakkal vagyok
2006-ban az F-Secure a finn Mommin mesefilm kis fehér viziló figurájával igyekezett népszerűsíteni Internet Security csomagját a fiatalabb generáció körében. Magyarországon hétről-hétre a Duna Televízió műsorán lehetett találkozni a Moominokkal. Ezek a mesefigurás termékek talán közelebb hozzák a legfiatalabb generációkhoz a számítógép védelmének az igényét, hiszen ebben a tekintetben ők számítanak az egyik legsebezhetőbb korosztálynak.

Ha valaki esetleg ismer további hasonló rajzfilmfigurás AV progit, írja meg nekünk a kommentek közt!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása