Felpörgetve

2009. május 09. 13:52 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Találtunk néhány ESET NOD32-es matricával közlekedő, száguldozó, rallyzó kétkerekű, vagy éppenséggel négykerekű járművet és ezeket a képeket most közkinccsé tesszük.

Első állomásunk Brazília, ahogy a helyi ESET képviselet az egyik támogatója az ottani autósport egyik kiemelkedő eseményének. Az egyik Ferraris csapat pilótáját, Francisco "Chico" Serrat sponzorálják, meg külön weboldalt is készítették a témának. Képeinken a versenyző meze és az általa vezetett túra autó bemutatója látható.

Természetesen hazai berkekben is látni hasonlót, alábbi képeinken egy rallys kocka Lada következik.

Végül, de semmiképpen nem utolsósorban a Magyar Mentőmotoros Alapítvány háza táján járva látunk NOD32-es matricákat. Ennek az az oka, hogy az M0 és M3-as utakon működő motoros mentőszolgálat egyik főtámogatója a magyarországi Sicontact Kft. A jól felszerelt motorokkal az orvosok dugó esetén is percek alatt a baleseti helyszínekre tudnak érni, és hatékonyan tudják ellátni az elsősegéllyel kapcsolatos teendőket. Ha nagy a baj, akkor pedig riasztani tudják a helikopteres szolgálatot.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása