Mary és a Lucky Number

2011. február 18. 12:30 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Úgynevezett "magyar" nyelven írt levelet kaptunk Marytől, aki se nem Poppins, se nem Jane, hanem eléggé el nem ítélhető módon Wilbeirt - jelentsen ez bármit is. És bár ő egy hangyányit még törni maccsar, meg lenni ottan bele oda neki, ám összességében felesleges pénzkidobásnak ítélhetjük eddigi nyelvtanulási kurzusainak hatásfokát.

Úgy tűnik, válságoktól, monetáris restrikcióktól terhelt világunkban már sosem fog kihalni a kéretlen lottónyerés módi. Próbálkozni ezek szerint érdemes, és józan ésszel valóban tök átlagosnak és maximálisan hihetően hangzik az egymillió eurós nyeremény, ők önzetlenül csak úgy adják, mi csak úgy kapjuk, és punktum, minek is feleslegesen kételkedni.

Jön az értesítés a szuper kompetens sorszámozott AOL-os címről, hogy "a The felhívja hivatalosan bejelentette, emellett pedig a győztes fizetik ki az A. kategóriájú winners". Az igazoló iraton aztán van itt [I] Hivatkozási szám, [ii] jegy száma, [iii] Batch szám, [iv] Sorozatszám, [v] Lucky Number.

Nem akarunk a kákán is csomót keresni, de azt meg kell állapítsuk a korrektség jegyében, hogy a szakszerű alaposság valószínűleg némiképp csorbát szenvedhetett, hiszen az igen jelentőségteljes és kiemelt fontosságú "[vi] A kutya oltási bizonyítványának száma" nevű kulcsadat nem is került bekérésre, ami ugye megbocsáthatatlan bűn egy A. kategóriájú Winners esetében, ez azért túlzott lazaságra, valamint magasfokú amatörizmusra utal.

De ezen az apróságon nem érdemes csüggedni vagy fennakadni, hanem máris szaladhatunk Mr.Frank Henrikhez "azonnal esedékes feldolgozása és utalványozása a pénzdíj", higgyünk hát el mindent, és siessünk nyomban megadni a nevünk, pontos címünk, valamint telefon- és bankszámlaszámunk.

Az email lottó nyertesek azért továbbra is kommenteljenek majd ide bátran, de ez csakis az egymillió euró kézhezvétéle után ér! Addig is a közelgő hétvége okán így hát marad akkor a hagyományos "Tesco gazdaságos" lottóban való reménykedés, már aki arra gerjed. Igaz a fentiekkel ellentétben ahhoz már szelvényt is kell vásárolni.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása