Cyberoam a Sicontactnál

2012. május 16. 12:20 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Új termékkel is bizonyította elkötelezettségét az informatikai biztonság iránt a Sicontact Kft, amely az elmúlt évtizedben az ESET vírusirtó szoftvereinek képviseletével alapozta meg üzleti sikereit. Mostantól a Cyberoam UTM (Unified Threat Management) eszközök is megtalálhatók lesznek a kínálatában.

Ezek a berendezések egyetlen felületen foglalják magukba a tűzfalat, a behatolásmegelőző rendszert, a vírus- és kémprogramvédelmet, a levélszemétszűrést, a sávszélesség gazdálkodást és más internettel és IT-biztonsággal összefüggő szolgáltatásokat. A védendő hálózat méretétől függően ezek az eszközök mind a kis otthoni irodák, mind a kis- és középvállaltok (KKV), mind pedig a nagyvállalatok számára biztosítanak hatékony megoldást.

Az Ethical Hacking konferenciára időzítve a Sicontact honlapja nemrég arculatot is váltott: míg korábban a sicontact.hu gyakorlatilag azonos volt az eset.hu-val, mostantól a magyar forgalmazó honlapja elágazást kínál az eset.hu illetve a cyberoam.hu felé.

Béres Péter, a Sicontact szakértője szerint a most megjelenő Cyberoam váltást kínál az egyszerű tűzfalakról egy olyan állapotkövető tűzfal megoldásra, amely az egységes biztonság érdekében szorosan integrálja a VPN, a behatolás megelőző rendszer, a vírus- és kémprogram védelem, a spam-szűrés, a tartalom-szűrés, a sávszélesség-felügyelet valamint több internet vonal kezelését. A Cyberoam UTM állapotkövető tűzfala a fizikai rétegtől az alkalmazási rétegeken keresztül a felhasználói rétegig terjedő szabályokat valósít meg. Ezzel a technológiával a vállalatok ellenőrzésük alatt tudják tartani a hálózati erőforrásaikat, akár vevőkről, akár üzleti partnerekről, belső alkalmazottakról vagy távmunkásokról legyen szó.

A Sicontact által képviselt termékekről, illetve magáról a Cyberoam UTM megoldásáról bővebb információ található a www.sicontact.hu, illetve az új www.cyberoam.hu weboldalon.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása