Lovon és trapézon, na meg mobilról is

2011. január 07. 18:05 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Mostantól kényelmesebben lehet majd okostelefonról olvasgatni a blog.hu-s tartalmakat, köztük minket is. Az antivirus.blog szeretetkesztőség ;-) nem akart kimaradni a jóból, emellett szívünkön viseljük olvasóink szemének egészségét, így hát rögtön megmutatjuk, milyen is lett a mobilnézetünk.

A mellékelt képeken a régi Tesco gazdaságos állapotot hasonlíthatjuk össze az új, mobil sablonra optimalizált verzióval. Ez magyarul az oldaldobozok nélküli, nagyobb betű méretes, gyorsabban töltődő mobil nézetet jelentik, amihez az elsők között készítettük el a szükséges mobilsablon képeket. Az új elrendezés miatt egy iPhone esetében gyakorlatilag feleslegessé válik az állandó nagyítgatás, hiszen enélkül is jól olvasható a szöveg, szemet erőltető mütyürkék helyett pedig emberi méretű gombok segítik a navigálást.

Hogy meg legyen a helyes viszonyítás, a képeket a valós pixel méretben mutatjuk, vagyis ez semmilyen nagyítást nem tartalmaz. Természetesen olvasgatás közben a lap alján lévő [mobil/teljes] opció segítségével tetszés szerint bármikor oda-vissza válthatunk a mobil és a hagyományos régi kinézet között.

Reméljük, a jövőben ezen hasznos újítással a jobb olvashatóság és a kényelmes kezelés miatt további okostelefonos olvasókat nyerünk meg, és üdvözölhetünk majd az antivírus.blog hasábjain. Köszönet a fejlesztőknek :-)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása