Keress minden e-mailel(sic!) akár 700 Forintot!!

2008. február 05. 16:12 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Akár, na persze! Ha bankban járunk, jól ismerjük már ezt: a THM akár - és itt a plakáton, vagy prospektusban egy hihetetlenül és valószinűtlenül alacsony értékű százalék következik. Persze igazából nem is a nyelvészkedés okán jön a képbe a dolog, hanem hogy ekkora ostobaság is elhangozhat, és szintén nem kevésbbé szomorú, hogy valószínűleg olyan is akad, aki mindezt el is hiszi. Persze, ha már nyelvészkedés, akkor az "e-maillel" szót két l-lel illett volna írni...



Íme a levél:
 
 
" Keress minden e-mailel akár 700 Forintot!!
 
Találtam egy weboldalt, amivel pénzt lehet keresni az Interneten. Én fél órája regisztráltam, de máris kerestem ezer forintot, és a határ a csillagos ég! Nézd meg! Nem bánod meg.
Klikk ide: http://wmpartner.try.hu/?pid=katang "

Számoljunk csak: nem akarunk sztahanovisták lenni, küldjünk ki "csak" napi száz e-mailt, az akkor napi 70 ezer, 20 munkanappal (na nehogy má' hétvégén is robotoljunk ;-) számolva is havi 1,400,000.- HUF, persze nem csúnya szám így leírva, a papír a képernyő mindent kibír, csak hát kissé érthetetlen, hogy vajon a buszsofőrök, vasutasok, szívsebészek, áruházi eladók miért dolgoznak rengeteget ennek az összegnek a töredékéért? Biztos, mert nem ismerik a varázsmódszert ;-) Csak elküldenék az e-maileket, aztán mindenki menne Spanyol honba, meg Görögországba nyaralni, és a hazai GDP is rekordokat dönthetne.



Na mindegy, ne mérgeskedjünk, még mielőtt megint kritikus megjegyzésekkel illetnek minket, mint a korábbi Dubai MLM kapcsán. A "Siker, nők, pénz, csillogás" jegyében azt azért érdemes megfigyelni, hogy a kedvcsináló felső kép itt is hasonló impozáns felhőkarcolókat mutat. Talán ez a záloga, hogy elhiggyük...



Remélem, sokan látták annak idején a remek Ösztön (Instinct) című filmet, szóval a mit veszíthetünk kérdésre jobb esetben itt is a naívságunkat lehet a jó válasz.
18 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buherator · http://buhera.blog.hu 2008.02.05. 18:41:44

Uhh, ez fájt!
"Valamint ellentétbe például a Gооgle AdSеnsе programmal"

Mondjuk aki ilyen URL-ekben megbízik:
server10.megacp.com/~fullthu1/part/reg.htm

az meg is érdemli...

Gondoltam megnézem a Page Infot:

keywords: animal,bugyi,bula,cici,csöcs...
description: sex full love girl youngest teen fucking

A regisztrációs form pedig a fullstart.hu-hoz megy el (whoist nézni érdemes).

0xFFFF 2008.02.05. 21:34:26

Ezz kamú ! Ne higyjetek ezekknek ! Aki sokk pénszt akar keresni az kűdjön nekem 2000 foríntot és egy órán belül viszakűdök 4000 foríntott ! És ez IGAZ !

Gabo58 2008.02.06. 08:16:40

Ezz kamú a javából a cikket már tegnap olvastam.Gondoltam kicsi utána járok a dolognak.az origo munka otthon na vagy 20cinre írtam kapptam is tömkelegével még most se értem a végére a jobbnál jobb lehetőséggeket kinálók között.Na 1-ső kategória akinek veb árúház van lépj-be vegyél valamit szervez be 3 embert!Na persze rozsaszín csekken 600-700 add fel.Majd azután az anyag.A m2.az a csúúúcs figyú ki küld egy sima e -mailt mert ő takarékos nagyon röviden ,hogy regisztrálj
600 ft boritékba tedd a lét mert igy olcsobb küld el neki .Az utobbinak utána eredtem mert ez a bíztít ki verte a megadott címen a tudakozónál nincs semilyen telefon be jelentve Horváth néven. Nagyon jól mehet neki!!Szóval nagyon jó ,hogy ezt a témát ki emmelted mert az emberek szemét nyitni kék .Mert igy könnyen lehet ,hogy amit állit igaz csak számold ki 700x XY azazért nem semmi ugye. Mert sok a naiv ember,és munkát keresők száma és ez csak nő ni fog .Hiszen a nyugdíj rendszert át alakitották rendessen. A leszázalékoltak felét siman kivágják ,erröl is tunák odákat zengeni .Tehát az a sok ember mind probálkozik ugye beteg gonja van tehát otthoni meló kéne na itt a csapda.

0xFFFF 2008.02.06. 08:23:48

Gabo58 !!!

Az ember roszul van irva !!! Hejessen ENBER !!!

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2008.02.06. 08:38:58

off: 0xFFFF: neked is b..sza a szemed?! ;) egyébként pedig helyesen: enyber off
on: aki bedől ennek az megérdemli, de el kellene tiltani őket a nettől, ezek miatt meg a barom körlevél és spamek tömkelege.

movhu 2008.02.06. 08:51:37

Sokat segítene a dolgon, ha valamilyen törvény születne erről, vagy legalább a szolgáltatók ASZF-je tartalmazna olyan kitételt a webhostingoklók felé, hogy letiltanak minden olyan elérést, akinek ilyen baromság van az oldalán.
Illetve a másik oldalról is meg lehetnem fogni, azaz a spam-ek mintájára lehetne egy online adatbázis, ami alapján a szolgáltató a hálózati eszközeiben letilthatná az ilyen irányba menő forgalmat.
Nem is oly rég pont ezeknek a barmoknak írtam nyílt levelet a blogomban, de tudom, mindig is lesznek olyanok, akik benyelik azt, hogy munka nélkül is lehet pénzt keresni.

sklaudia 2008.02.06. 09:08:10

Mi vaaan? Mi a csuda ez itt? Kik írják a kommenteket? vagy ez most itt vicces? vagy mi vaan? Tényleg nem értem, magyarázza már meg valaki pls! Pontosabban: magyrázza mán meg vakali !

Gabo58 2008.02.06. 09:35:42

Bocsi OxFFFf !!! Tudom igazad van .De siettem az írással,be kellet érnem a melóba.Ahogy jött írtam. DE tudom ENBER.
De nem ez a lényeg.Az én szememet is sok minden b...!!
movhu én nem olvastam,de jók a meglátásaid és nagyon egyetértek veled!!! Az a lényeg,hogy valaki legalább próbál valamit tenni.

◄ViZion 2008.02.06. 11:12:05

És a legrosszabb, hogy vadidegeneknek kiadnak még 500 mail címet, amivel ugye újabb mongoloididiótabarmoktól kapok levelet.
Belezőkarmolóval megvakítani mindet, a végbelén át!!!
:)

insert_click · http://www.kutyapoint.hu/ 2008.02.06. 11:24:17

Gabo58: szerintem csak vitz volt ;)

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.02.06. 14:16:25

Hello Gabo58!
Maximálisan egyetértek, hogy a nehéz gazdasági helyzet és a munkaerőpiaci problémák miatt sok rászoruló úgy kapaszkodna ezekbe a lehetőségekbe, mint egy utolsó szalmaszálba. Én nagyon sajnálom ezeket a reménykedő embereket, amit kihangsúlyoznék, hogy ma már nélkülözhetetlen, hogy valaki jól végiggondolja, mikor lehet hinni egy ajánlatnak, és mikor nem.

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.02.06. 14:30:55

@Movhu!
Minden törvény annyit ér, amennyit betartatnak belőle. Itt van például a "ne lopj nevű" tétel a tízparancsolatból, ami csöppet sem idejétmúlt. Ha például valaki 34.5 milliárd HUF-ot "hűtlenül kezel", szabadlábon védekezhet és a végén esetleg kap 3 milla büntetést. De ha valaki a Nyugati postán behajon a pult mögé, és ellop, kiránt 500 forintot, azt már biztos bilincsbeverve viszik el a rendőrök.
Amiben én reménykedem, hogy az ilyen blog, a sok cikk, újság, tv-műsor előbb-utóbb felhívja a kevésbbé figyelmes, de nagyon is érintett többség figyelmét a veszélyekre.
Ami még fontos: a Qui prodest, vagyis kinek az érdeke kérdés. Egy ISP-t baromira nem érdekli, hogy vírusos levelek mennek, spamek küldődnek a hálózatából, amíg a havidíjat fizetik. Inkább ezen kellene változtatni, hogy érdekük legyen tisztántartani a hálózatukat.

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.02.06. 14:46:22

@Sklaudia!
A világért nem akarnék itt CovBoy (Commodre Világ) babérjaira törni, de ha hiszed, ha nem a kommenteket az olvasók írják :-)
Az írás egyébként egy kéretlen e-mailekben terjedő csalásról szólt - sok ilyen van sajnos mostanában - ezen a blogon is igyekszünk ezekről beszámolni, gyere máskor is olvasni!

Moonline 2008.02.06. 17:29:01

Nem ehhez a cikkhez tartozik de megkérdezem megint, hogy hogy áll már a magyar verziójú nod32, és az eset smart security? Elvileg december közepén ki kellett már volna jönnie a magyar verzió(k)nak most meg már február van, elég elszomorító h ennyi időbe telik lefordítani, akkor legalább ne ígérték volna decemberre.

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.02.08. 12:43:16

Szia Dante01!
Sajnos csúszás van valóban. Annyit tudok a dologról, hogy állítólag már tényleg a küszöbön (1-2 hét) van, a francia és holland honosítás már végre megjelent, tűkön ülve várjuk a magyart.
www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=1178559

SPY89 2008.02.19. 21:37:21

Vannak elviekben olyanok amik ténylegesen fizetnek de azoknak a feltételei olyanok, hogy ember legyen a talpán aki azt teljesíteni tudja pl csak 20000 eurónként szedhetet ki és akkor 1cent/mail és mondjuk napi 5mailt kap az illető és azokat meg 20percig kell nézni szóval meg őszül mire lesz 20000 eurója :D.. Én most találtam erre a blogra nagyon jó cikkek vannak (üdv az írónak és mindenkinek :) )

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.02.19. 22:16:23

Hello Spy89!
Üdv a klubban :-) Hát mondhatnám nagy slengesen azt is, hogy aki egy e-mailt 20 percig nézeget, sikeres ember nem lehet. De inkább azt mondom, én még nem láttam olyan embert, aki látott olyan embert, aki így keresett volna rendes pénzt. Inkább urban legendsnek vagy átverésnek tűnik...
süti beállítások módosítása