Neverending Story

2008. április 09. 15:08 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Storm ügyben úgy látszik a blogger nem lehet elég serény ahhoz, hogy csak egyetlen weblap kaméleon-szerű átalakulását is nyomon kövesse. Néha már olyan feelingje van a dolognak, mintha a kártevő készítő olvasná a blogot, hogy aztán egyre újabb és újabb fejezetet karcoljon a történelembe. Tisztára mint a Whiskys rabló: lehet, hogyha bejelentenénk, hogy csak keddenként írunk postot, akkor hétfőre tenné át a kódváltásokat ;-)



Tegnap este már látszott az új tartalom a már annyit emlegetett weboldalon: most a már szinte viccesnek ható Storm Codec található rajta. Ilyen nincs, és mégis van.



Azazhogy csak egy annak látszó tárgy, de valójában persze egy új Nuwar (Storm/Zhelatin) variáns az, ami szeretne bejönni.



A heurisztika szép, a heurisztika jó, a heurisztikát szeretjük :-) 



Meg kell menteni Fantázia birodalmát, mielőtt bekebelezi azt a Storm Semmi - és ebben alighanem Sebastian komoly segítségre szorul...
1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Algernon 2008.04.10. 13:48:20

Aki kapott ma Obama nagyijára utaló linket, szerezhet storm-codecet.
newoneforyou.cn

Viszont már a weboldalba is bele van ágyazva a vírus...Folyik azért intenzívem a "product development".:)

süti beállítások módosítása