Egy éves az antivirus.blog

2008. szeptember 17. 14:23 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Az idő relatív fogalom, ha kedvesünkkel sétálunk a tengerparton kéz a kézben, szinte repül, míg a fogorvosi rendelőben csiga lassússággal telnek a másodpercek, ólomlábakon jár. Nem tudom számít-e, de ez az egy év itt is igen röpke volt ;-)

Legolvasottabb, best of ever in the first year cikkeink az alábbiak voltak, ötezer feletti látogatószámmal :

Deface az antivírus oldalon
Lehallgatják-e a Skype-ot?
Ha annak idején a szüleid inkább moziba mennek...
Webkamerás kukkolók

És íme, ez az utolsó 30 nap böngészőstatisztikája, jól látszik, bár vannak elvétve Chrome felhasználók is, a Firefox durván lenyomta a többieket (én örülök ennek), bár az Operának is erősen szurkolok. Ami viszont az alternatív oprendszereket illeti, sajna itt még erős Win uralom van 89 százalékkal - hja kérem, kell valami közeg, amin a kártevők futnak ;-)

Jövő ilyenkor tíz százalék feletti Macintosh és 8% körüli Linux adatokat szeretnék majd itt látni :-) Reméljük, a következő évben még több "átlagfelhasználót" sikerül idecsábítanunk, mindenesetre témahiányban biztosan nem fogunk szenvedni. Pedig már jó előre megírtam az utolsónak szánt blogbejegyzést is, ez egyelőre a fiók aljába lesz süllyesztve: "Megszűntek a vírusok, férgek, kémprogramok és kártevők, senki nincs veszélyben, a biztonsági szakma képviselői pedig világszerte munkanélkül maradtak, ők a jövőben képeslapok és díszműáruk terjesztésével foglalkoznak majd".

5 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Algernon 2008.09.17. 16:52:11

Boldog Szülinapot és csak így tovább! :)

Arikel · http://hogyanfu.blog.hu/ 2008.09.18. 10:29:25

Gratula és boldog szülinapot! :)

Csizmazia Darab István [Rambo] · http://antivirus.blog.hu 2008.09.18. 15:52:26

Köszi szépen Arikel!
És mindenkinek még, akik emailben gratuláltak :-)
süti beállítások módosítása