Boldog Új Évet Kívánunk!

2013. december 30. 08:22 - Csizmazia Darab István [Rambo]

Egy kis infografikás ábrán igyekeztünk összegyűjteni a számok tükrében az eddigi ténykedésünket az Antivirus blogban, amit nagyjából hat éve kezdtünk. 

Nehéz évet hagyunk magunk mögött, sok minden történt, benne Autorun vírussal, magyarul támadó Zeus botnetekkel, Snowdenes kiszivárogtatással és annak összes következményeivel, egyre erősebb kulcsokkal operáló Cryptolockeres zsaroló kártevővel. Hogy mt hoz a jövő, az nehéz kérdés. Több kártevőt, több támadást, sajnos ez a realitás. Emellett pedig az Android elterjedtségének további erősödése is borítékolható, ami fokozza a mobil platformok kitettségét, és az ottani támadások számának folytatólagos növekedését. Aki esetleg nem olvasta volna, itt találhatóak a 2014-re szóló jóslatok, és természetesen a 2013-ra szólóakat is kiveséztük utólag, vajon beváltak-e.

Infografikánkon egy kis összefoglaló, benne a blog 2007. szeptember 17-i indulása óta eltelt időszak ministatisztikája, a 2009. óta üzemelő Twitter csatornánk, és persze a facebook.com/biztonsag oldalunk sem maradhatott ki mindebből. A posztjaink közül a Farmville csalás viszi a pálmát, mint legolvasottabb ever, míg a 2013-as esztendőben a Webkamerás kukkolás IV-ik része tartott számot olvasóink kiemelt érdeklődésére.

Nincs is más hátra, mint hogy minden Kedves Olvasónknak Boldog és Sikeres Új Esztendőt kívánjunk!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása